kevsersanlii 5 ay 23 gün oldu doğum yapalı yani çok utanıyorum yazarken ama her yerim tüy oldu hassasiyet var kendime dokunamıyorum ağda ve epilasyon zararlı olur mu? acı olur mu? Jilet vurmak istemiyorum yaz geldi rahat gezmek istiyorum
pinar180 kevsersanlii bende 5 aydır doğum yaptım ağda vs yapabilirsin canım hiç bir şey olmaz korkma. 5 ay nası sabrettin ona şaşırdjm.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan kevsersanlii bebeğim 6 aylık olunca lazere başladım sorun yaşamadım incelme var
kevsersanlii Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ya ben lazere gitme taraftarıyım gerçi temiz düzenli olsun yeter şuanlık da kökten halledeyim
zeyneppce kevsersanlii ince inceyse hic lazer degedirmeyin derim kalinlasip çoğalıyor 🥲 yani benimkiler oyle oldu
mamaisqueen zeyneppce +1 lazer bende seyreltti ama asla bitirmedi kalanların da kıl kökleri artık çok kalın ekstra tüy olmayan yerlerde de çıkmaya başladı.
ulanhayat kevsersanlii kuzum hassasiyetin çok normal Ben kırkım çıktıktan sonra bikini bölgesine direkt sir ağda yaptırdım hiçbir sıkıntı da olmadı zaten doktoruma da sormuştum hiçbir sıkıntı olmaz Merak etmedik hiç bölgemde zaten o zamana kadar iyileşmiş olmuştur diğer bölgelerine zaten yapabilirsin hiçbir sorun olmaz merak etme
zeyneppce mamaisqueen kötü bir tecrübe 🥲 bana da söylemişlerdi de dinlememiştim ya. Ne yapayım artık sari ve incelerimle barışmaya karar verdim artık
mamaisqueen zeyneppce yine de etkisini de gördüm ya görmedim diyemem mesela bir kol altımda sadece 6-7 tane kıl çıkıyor bikinimde falan seyrelme oldu ağdaya geçtim kollarım neredeyse tamamen bitti