Sukran Iyi aksamlar kizlar Bebegim 1ay 17 gunluk 40a kdr gunduzleri cok guzel uyuyordu 1.5 2 saate yakin ama 40imiz ciktiktan sonra duzeni bozuldu 5 10 dk uyuyup uyaniyo bzn bu 20 dk bazn 45 dk oluyor cok nadiren.. Genelde ilk 5 10 dk da uyaniyor gazli oldugu zamanlarda tmm diyorun gazi yokkendr boyle karmini doyuruyoruk guzelce kendi doyup birakiyor tmm guzel uyuyacak diyorum yerine koyuyorm haydaaa uyaniyo ve deli gbi agliyo hemen almiyorum kendi kendine dalar belki diye ama git gide aglamasi hizlasiyor kaldiriyorum.. Migrenim tutuyor aksama kdr doyur altini al salla baska bisey yapamiyorum Var mi bunun cozumu ????
Retina Sukran atak haftasına bakın şayet atak haftasındaysa birtakım değişiklikler olabiliyor sonra düzene giriyor yine
Sukran Arzuuuu nette bakiyorum uyku duzenine aliatirin diyor aglayinca sallamayin pispislamayin onuda deniyorum bu sefer cok agliyo kaldirip sakinlestirmemek ne mumkun
Sukran Arzuuuu ne bileyim oyle yaziyor hemen mudahale etmeyin fln filan bi sure denedm ama baktim olacak gbi degil susmak yerine daha cok agliyor
Arzuuuu Sukran 4,5 ve 5,5 Haftalar arasında oluyor atak haftası canım benimkinde de o zamanlar hiç uyumazdı
Deletedmom006 [bilinmeyen] haha dedim benim post olmus bu 😂😂aaa ne gorem elia da burda🤭😁biz nerelere gidek
Nazlipek Bende uyutma sürecinden gerçekten çok yıprandım bir ay 17günlük kızım 2hafta öncesine kadar daha iyiydi en azından gece bikaç saat uyuyup uyanıp emip tekrar yatıyodu şimdi ise gece 3buçuk 4den önce ne yaparsam yapayım uyutamıyorum ve uykusu o kadar hafif ki en ufak şeyde uyanıyo ve tekrar dalması çok çok zor zombi gibi geziyorum artık😕😕 ne yapalım sağlıkla büyüsün hepsi inşallah🙏🏼