atlas3_6 Sabah sekizde uyanıypr öğlen 12 de uyur 2 de kalkar akşam dokuz buçukta gece uykusuna geçer acaba ikindin de mi uyıtsam yani gündüz 2 uyku mu yapsam siz nasıl yapıyorsunuz (17 aylık)
asitutsak7 atlas3_6 17 aylık oğlum, sabah 7.30 da kalkar, öğlen 12 gibi 1.5-2 saat uyur, akşam 8.30-9 gibi gece uykusuna geçiyor
simseklivekalpli atlas3_6 bazı çocuklar erken kalkıyor geç de yatsa benimkiler öyle. Saati çekmeniz ya da bir uyku daha koymanız sadece gece uyutmanizi zorlastirir
SuMisalii atlas3_6 iki bebeğim de 11 den önce uyumuyor bazen çok nadir 10 da uyudukları olur. Küçük 7-7 buçuk gibi uyanır. Büyük 8-9 arası uyanır. Yani geç saatte yatması geç kalkacağı anlamına gelmiyor düzeniniz gayet güzel. İkinci uykuya da gerek yok.
bizdejantikizlardik atlas3_6 Benim kızım 18 aylık aynı dediğiniz gibi denedim dün ama tek uyku yetmedi. 12 de yattı 1 de kalktı. O yüzden bu gün sabah 7 de uyandırdım onu bilerek ses yaptım 😂 10 da ve 3:30 gibi uyudu iki uyku yaptı. Diğer türlü dayanamıyor akşama kadar huzursuz oluyor.
Zera atlas3_6 Benimkiler 8 de yatiyor sabah 6-7 gibi kalkiyorlar. Gece uykusuna cok onem veriyorum buyume acisindan onemli o yuzden gec yatirmayi hic dusunmedim gec kalksinlar diye.
Metesmom atlas3_6 Hayır huysuzluğu yoksa bozmayın düzeni maşallah güzel bence. Bir tek 2’den 9 buçuğa kadar olan süre birtık uzun geldi bana ama çocuk duruyorsa dediğim gibi hiç ellemeyin.
3kedili2bebekli atlas3_6 2 uyku yaptirirsaniz gece uyumaz bebelerim o aylarda da öyleydi hala öyle sabah 7.30 da kalkar öğlen 11.30-12 gibi uyur 1-2 arası kalkar akşam 19.30 da uyur
theyikik atlas3_6 16 aylık aynı sizinki gibi ama 7 de uyanıyoruz biz , 2. Uyku uyursa gece saati ileri gidiyor bence 1 uyku yeterli 2 saat uyuyorsa
livanurvealpinannesi61 atlas3_6 gündüz tek uyku yeterli bu ayda . Sabah her çocuk erken kalkıyor normal yani benim oğlum 4 yaşında erken de yatsa geç de yatsa sabah 7-8 de ayakta
Duyulurum atlas3_6 23 aylık uzun zamandır gündüz tek uyku yapıyor. Gündüz 1 - 2 gibi uyuyup 3-4 gibi uyanıyor. Gece 10:30da uyuyor. Sabah 7:30-8de uyanıyor
Pamukhanim_ atlas3_6 uyku saatleriniz çok iyi neden değiştirmek istiyosunuz ki 5 buçuk da güne başlıyoruz biz