ayseayseasyse 24 saat içinde çok ağır (en az 3-4 belki 4-5 çiş yapılmış) 4 çişli bez alıyorum. 1-2 de kakalı bez içine 1-2 kez çiş yapılmış bez alıyorum. Kilo alımını şu an bilmiyorum 2.ay kontrolümüze 1 hafta var. Sayılar normal mi sizce?
perla_ ayseayseasyse günde 10 defa değiştiriyorum pişik olmasın diye ama çoğunlukla öndeki sarı çizgi maviye dönüyor normal bence
girlmama ayseayseasyse agir mi pisik olur 2 ya da 3 cis yaptiginda degistiririm cis gostergesi tamamiyle maviye donmeden degisitiriyorum ben cok bekletiyorsun demek ki sen
ayseayseasyse 3erkekannesi__ bir yerde dolu dolu 4 bez diye gördüm yani bu çizgi var ya bez önündeki o çizginin tamamen mavi olması lazım diye. Ondan beri takip edebilmek için bekletiyordum tabi pişik vs takibi de yapıyorum havalandırıyorum vs bol bol
3erkekannesi__ ayseayseasyse doktorunla danış benim ikizlerim şu an yedi aylık sabah öğlen akşam bir de yatmadan önce değiştiriyorum cıs elbetteki oluyor ama o mavi çizgi komple dolmasını beklersem taşırıyorlar bebeklerim ilk doğduğunda her beslenme sonrası kaka yaparlardı o yüzden iki 3 saate 1 bez değiştirirdim genelde yavaş yavaş azalıyor bu durum
aleynaderin1 ayseayseasyse ben bakıyorum gözüme şiş geliyorsa açıyorum o çizgi dolmuş oluyor ama kaka yaptığında da çiş yapıyor o dolu çişi nasıl anlicaz ki bence takılma bunlara yedir yedirmen gerektiği kadar yaz ayı diye ben de değiştiriyorum ama benim de seninki kadar anca çişli bez çıkıyordur inşalah kilo alıyordur
KafadanTayfa ayseayseasyse 4_5 tam çizginin dolu olması gerekmez. 4 -5 kez idrar çıkarmış olması önemli olan
janemaryam KafadanTayfa bir bezde mi 4-5 idrar çıkaracak bebek yoksa bir günde mi 4-5 kez idrar çıkaracak?
TwinadoMom KafadanTayfa ya çok iyi mamasını içtiğinde de bazen bakıyorum mavi çizgi çok geç doluyor. Diyorum daha ne kadar içebilir ki. Aklımı çok karıştırıyor. Hemen bakacağım
ayseayseasyse girlmama bu zamana kadar hiç pişik olmadık çok şükür. Geceden sabaha kaka yoksa almıyorum bezini. Havalar serinken bekletiyordum ama havalar ısındı daha sık alıyorum 🤗
janemaryam KafadanTayfa ay cidden mi 😱 ben bir çizli bez bir margarin ağırlığında olacak diye biliyordum