aleyezgn Biz 1.ayı geçtik sanırım 5. Hafta atağı oluyormuş çok zor geçiyo diyebilirim sizde atak haftaları durumları nasıl,neler yapıyorsunuz
yigitinannesi10 aleyezgn bugün 38 günlüğüz bizde geçtik artık sanırım bugüne gelene kadar çok zor geçti gaz sancıları kısa kısa uykular ağlama krizleri bugün biraz daha iyiyiz çok şükür siz kaç günlüksünüz
gnsmm aleyezgn meme tutmaz oldu benimkisi de süt var yine ağlıyor tutmuyor az az emiyor. Otururken asla tutmuyor ağlaya ağlaya ayaktayken sallana sallana tutuyor çok canım sıkılıyor bu duruma böyle bişey yaşayan var mı?huysuzluğuna bir nebze saç kurutma makinesiyle çare bulduk gerçek saç kurutma makinesiyle sakinleşiyor bazen ama meme konusu çok zor hem aç hem tutamıyor
dmk34 aleyezgn şu an herkesin çok söylediği 4.ay atağındayım. Uygulamaya göre de bitmesine 6 gün kaldı. Ama kesinlikle en zoru 5.haftaydı. Sakinleştirmek için arabayla dolaşıyoduk hep gece yarıları.
aleyezgn yigitinannesi10 biz 5. Haftayı kolay atlattık ama birde 1. Ay atağı varmış şuan onu yaşıyoruz emerken bile ağlıyo yediğim herşeye çok dikkat ediyorum ama gaz 3.aya kadar normal miş
yigitinannesi10 aleyezgn evet evet bizde tam o durumdayız şu an emerken inatlaşıp ağlıyo bi an önce 3 aylık olalım 🙄😂
aleyezgn gnsmm bazen benimkide yapıyor mamayla destekliyoruz kaşık ucu biberonlar var onunla mama veriyoruz daha kolay halloluyo oda doymuş ve rahatlamış olup uyuyo
yigitinannesi10 gnsmm benim bebeğim de öyle 1 haftadır memede inatlaşıyor hem meme istiyo hem emmek istemiyo ağlıyo falan baya sinirleniyo bende doymadığını falan düşünmüştüm ama sütüm de var yani elimle sağdığımda geliyo hepsi geçicek inşallah
aleyezgn dmk34 doğrudur bizimki özellikle gündüzleri deliriyo napıcağımı bilemiyorum o an tek başıma 🫠
rky2124 Ay atağındayız gündüz cok kısa uyuyor. Uyanıkken emmek istemiyor. Sürekli kucakta gezdirilmek istiyor. Gördüğü her şeye büyük merakla bakıyor. Ben en cok 5. ve 8. hafta ataklarında zorlandım. İnsallah bu atağı da rahat geçiririz.
re11 rky2124 4. Ay atağı ne zormuş ya bebeğim asla uyumak istemiyor emmek istemiyor ses duysa emmeyi bırakıyor merak ediyor. Uykusuz günlerini geçiriyor uyutmasam akşama kadar öyle duracak akşamda resmen benimle kavga ediyor itiyor yatmıyor ne olacak halimiz kaçıncı günde bitiyor