bakkalemzigi meeliike ilk çocuğumda 3 ayda bitti ikinci çocuğum 7 aylık hala ara ara gez sancısı çekiyor
aysetfkci Valla bizim ki 13.gunlukken başladı 3.ayin sonuna doğru azaldı şu an 4. Ay bitecek 1 aydır rahatım çok şükür birde mamadan kaynaklı olduğunu da düşünüyorum değiştirince bebeğim rahatladi resmen ilk 2 ay neler çektiğimi ben biliyorum 🥺
aysetfkci meeliike ilk kullandigim sma optipro sonra comforta gectim bebeğim bi rahatladi gaz sancıları azaldı şu an çok şükür iyiyiz 4 aylık 😊
gulkara1 Benimki 3 aylık oldu sanki azalmaya başladı gibi kendi pırt yapıyor üst gazını da çıkarıyor çok nadir oluyor öyle sıkıştığı sanırım bitiyor gibi önceki aylara bakarsak baya yol almışız
perla_ meeliike bebekten bebeğe değişiyor canım benim oğlum sadece ilk bir ay çekti damla veriyordum şimdi hala veriyorum ama haftada iki yada üç defa
meeliike perla_ biz de aslında bir aylık sayiliriz kolik değil ama yine de zorlanıyor o yüzden danışmak istedim
senabarlas 7,5 aylık aşırı kolikti halen öyle. Doktor kontrollerimiz kan tahlilleri sıkıntısız şükür ama ne denediysem fayda etmedi🤦🏼♀️