kubra15mart Aşırı düzen ve temizlik hastası biriyim. Her gün süpürge açılır, 2 günde 1 vileda toz alma Faslı olur. 2 haftada 1 cam kapı perde dip köşe temizlik. Ona rağmen her gün evden çıkan tozu ekliyorum. Kız ne nankör bu ev işi para verende yok 🤣
Snp57asel kubra15mart ee ne bekliyordun bacim yap yap aynı evde 3 kişi yaşıyoruz sanki ordu yaşıyormuş gibi her gün bende supurmeme rağmen toz toprak bide köyde yaşıyorum daha çok mahvoluyor her yer ama artık umursamıyorum yaptığımla kalıyorum çünkü 😀😃
Pamukhanim_ kubra15mart valla kızımdan önce çalışırken evin düzenine çok dikkat ederdim 8 buçuk aydır saldım canımız isterse eşimle yapıyoruz her gün bile supuremiyorum haftada eşim süpürür kızım sesinden korkuyor çünkü öyle başka türlü zaten tek mutfak dağılıyor umursamıyor yapıyoruz da ne oluyor sanki
Aselinannesi0655 kubra15mart bende aynıyım benğm de bu toz böyle halılardan bence evin bu süpürge ile pis olması imkansız
Asyaveannesi04 kubra15mart Çalışan anneyim 15 de bir ablamız geliyor dip köşe temizlik yapıyor, ben her gün işten gelince çamaşır, süpürge, banyolar asla ve asla bitmiyor 🤦🏻♀️