Hazom Layddiana çocuktan önce küçük motiflerle battaniye örüyordum. Çok rahatlatıyordu. Kitap okumak hep iyi geldi hiç kopmadım devam ediyorum elimden geldiğince. Beni en çok çocuklarla dışarda olmak motive ediyor. Park bahçe piknik gibi. En kolay orda oyalayaniliyorum çünkü :)
CizerBirAnne Ben çocuk edebiyatıyla ilgileniyordum, biraz işe dönüştü artık ama 🙃 hem yazıyorum, hem çiziyorum.
[silindi] ada80_ bence de öyle ama ben örgüde elendim yoksa çok hevesim vardı belki başka bir zamanda tekrar denerim 🌸
ada80_ semirayhan sedacim hamile olmasam spor salonuna gideceğim neydim ne oldum şu doğumu atlatayim.
Layddiana Pirasalipuding ay bende doğumdan önce sabahlara kadar oynardım 😂 ve doğumdan sonra bir kere bile girmedim 9 aydır
Layddiana krcqzm bende bulamıyorum ki uykumdan ev temizliğinden vazgeçerek yapmak istiyorum:) bebiş uyuyunca pilim bitiyor evet ama kendime bir şeyler yapmayı seviyorum mesela bulaşık mutfakta duruyor ama gidip makyaj yapıyorum biraz iyi hissediyorum sonra işlerime geçiyorum. Sürekli robot gibi çocuktan temizliğe temizlikten yemeğe geçmeye mentalim el vermez
Layddiana allwrite el işlerine benim de becerim yoktur. Mutfak işleri hakeza öyle. Ben felsefe ile ilgileniyordum hamilelikten önce . Özellikle din felsefesi hakkında kitaplar okumayı ve bu konuda yapılan videoları izlemeyi çok severim