mucizem10 Kızlar doğrucu olalım lütfen 😅 spiral taktırmak istiyorum açıyor mu takarken ve taktıktan sonra birde devler hastanesi hormonsuz takıyormuş hangisi daha sağlıklı
birerkekbirkizannesii mucizem10 hormonsuz bence daha iyi hormonlu takıp pısman olan çevrem var, acısı yok denecek gibi sanıyelık bısey
huma_sultan_ mucizem10 taktırırken çok acıdı ne yalan söylim. Anlık bir şeydi ama acıdı. Sonrasında biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama geçiyor
caniminikizleri mucizem10 hormonsuz taktırdım acı sızı asla hissetmedim doktorum kendisi takmıstı sadece takıldıktan sonra baş dönmesi bulantı oldu bende o kadar oda niye oldu bilmiyorum
Aygul58 mucizem10 Müdahale odası var orda takııyor 🙂 Hafif bir ağrı olmuyor değil ama dayanılmayacak birşey değil 😃 Sonrası kasık ağrısı oluyor ve adetim 6 ay düzensiz oldu anca şimdi düzene girdi 🙂 Umarım aydınlatıcı oldu 🥲
gmzshn Benim çok acıdı valla çıkarırkende acıdı. Takıldıktan sonrada sancısı devam etti. Her ihtimale karşı yardımcı olacak birisi varsa kalsın sende şimdi doğumdan sonra bidaha taktırıcam mecbur o acıyı biliyorum korkuyorum taktırmaya
gokcecan3 Ben çok korkarak gittim 1 dk sürdü hiç bir ağrısı yok bu kadar basit olduğunu düşünmüyordum hormomsuz taktim kasiklarda ağrı oluyor sadece ilk gün