ece543_ Oğlum 5 aylık sünnet ettireğim. Dönerek yatıyor sürekli genelde yüz üstü. Küçük sünnet ettirip bu süreci nasıl atlattınız. Sünnet bezi almayı düşünüyorum. Kullanan varmı acaba? Ne yapmam lazım kızlar destek bekliyorum 🌺🌺
xfttmnurr ece543_ emin değilim bu konuda ben de biraz daha büyüyünce yaptırmayı düşünüyorum sanki o zaman daha rahat geçermiş gibi geliyor bilmiyorum
eylulbebesi_ ece543_ oğlum da öyle yatıyo döner sürekli sünnetini klempli olmuştu o yüzden dönse de sorun olmadı
elfmrl123 ece543_ 5 ay 25 günlükken yaptırdım yani dün 🤣🤣 dün biraz zordu gecede aynı şekilde ama bugün daha iyiyiz evet sorun sürekli dönmek istemesi onun haricinde hiç bir sorun yok gece de çok döndü sabaha kadar düzelttim diyebilirim ben bardak kullanıyorum bu arada işe yaradı altını değiştirirken hiç canı acımadı gayet iyiydi
eylulbebesi_ xfttmnurr 4.5 aylıkken sünnet ettirdik şimdi 9 aylık bı kaç gündür bezini değiştirirken iyi ki erken yaptırmışız diyorum iyice hareketlendi ve durmuyo şimdi olsa hiç zapt edemezdim heralde
skysoulmama Geçen hafta sünnet ettirdik oğlumu 5 aylık olacak ilk 2 gün zordu ama iyi ki yaptırmışız diyorum çünkü çok hareketli şimdi bile, emeklerken yürürken falan kesinlikle zapt edemezdim bez değiştirmek bile zor oluyor çünkü
mutlulukkkzamani elfmrl123 mrb sormak istediğim birşey varda bende bebeğimi sünnet etirmek istiyorum ama kaynanam bebek zayıf olunca zor oluyor diyor benm bebeğimde zayıf dahada halden düşer toparlanamaz diyor acaba kilolu bebekle zayıf bebek fark ediyor mu sünnet
babyyboy25 ece543_ ben 40 ı çıkınca yaptırmıştım iyiki gerçekten hiç sorunsuz atlattık Eski dikiş sistemi değilde yüzük sistemiyle yaptırdım ben sanırım 3 yaşına kadar yapılıyor böyle tavsiye ederim
mhtpdrmz ece543_ bardak koyun canım rahat edersiniz her alt değiştirmede yenisini takın zaten 10 güne iyileşiyo biz hiç sıkıntı yaşamadık
xfttmnurr metomom bizde yeni 3 aylık olduk belki haftaya felan doktora gidersek o zaman sorarım müsaitse yaptırırız
elfmrl123 mutlulukkkzamani hayır ya alakası yok öyle toparlayamayacağı bir durum yok ilk gün biraz zor geçiyor o da normal yani kesiyor dikiyorlar çocuğu onun haricinde bir zorluğu yok yani kiloya bağlı bir durum değil bugün 3. Gün ve gayet normal benim oğlum kilosu normal ne zayıf ne kilolu