Birdunyabircennetannesiii serserser Çocuk oyun alanı Kesinlikle bir işyeri açacak olsam bunu açarım çünkü gerçekten mantıklı bir iş Ve çok da maliyetli olacağını düşünmüyorum başta sadece bir masraf sonrasında çok da olacağını düşünmüyorum
bitboylum serserser bu devirde en iyisi gıda üzerine is yapmak canım insan her şeyden vazgeçiyor ama boğazdan asla geçmez
acemiibirann Ayyy çiçekçi hayalimdir hiç alakası yok ama nalbur da ahahaha böyle musluk başlığı olur vida olur inanılmaz ucuza gelir çok da iyi kar bırakan ürünlerdir 🤓 çiçekçi ama ilk hayalim butik özel çiçekler ayy ne kadar güzel olurdu
balkizlar Birdunyabircennetannesiii ben de düşündüm bunu ama baya masraflı ilk etapta bence… hala da düşünüyorum bu arada ama eşim destek değil 😅
Birdunyabircennetannesiii balkizlar Canım inan bence bir seferlik masraf Her işte öyle genellikle başta çok masraflı oluyor Ama bu işte sonrasında çok masraf olmaz Kaydırak toplar kumlar matlar şu bu alırsın başında sen durursun başta İlerlerseniz bir eleman tutarsınız
balkizlar Birdunyabircennetannesiii doğru tek seferlik aslında… ben biraz detay düşünüyorum psikoloğu olsun annelere oturma alanı olsun kafe olsun 😅
Birdunyabircennetannesiii balkizlar Evet bir kafe alanı da yaparsanız çok iyi olacaktır Mesela ben arkadaşlarımla veya eşimle çıktığımda özellikle oyun alanlı kafeye gidiyorum
serpoo serserser kosgeb e bakabilirsiniz girişimci kadınlar ve genç girişimciler için bir çok projesi var ve devlet destegi de veriyo
Birdunyabircennetannesiii serserser Canım başta evet maliyetlidir her işte öyle başta maliyetli oluyor Ama sonrasında düşününce çok maliyetli olacağını düşünmüyorum yani bir kerelik yapılıyor sonrasında eğer kırılırsa vs tekrar masraf olur
duygugoktug Çiğköfte dükkanı. Zaten gelip herşeyi onlar kuruyor. İşi de öğretiyor. Malzemeni de getiriyor