balli_cilek Kızlar parka çıkarıyor musunuz? Artık parka bile çıkartmaya korkar oldum nasıl yapacağım bilmiyorum onun dışında nerelere götürebilirim vakit geçirmesi için ya da çıkarıyorsanız nasıl önlem alıyorsunuz?
durubebek_ balli_cilek pikniğe gittik 1 kere bebeğim küçük zaten daha bebek arabasında durdu bazen kucagımda uzun giydirdim çoraplarını çektim kıyafetin üzerine birde sprey sıktım bu şekilde yani giyime dikkat edin diyorlar birde gelince her yerini kontrol edersiniz bende çok korkuyorum çünkü
obobok balli_cilek çıkartıyorum. Heryere gidiyoruz. Tabiki daha temiz ve bakımlı parkları seçiyorum. Ama keneden dolayı değil. En başından beri öyle. Kısa şortla kısa kolluyla terlikle geziuor oğlum. Sivenonun ve şncianın kene böcek kovan spreyini aldım onu sıkıyorum. İşe yarar mı bilemem tabi ama. Allahım korusun
feride-nizamettin balli_cilek Incia ya da siveno alabilirsiniz ikisi de temiz içerikli. Ben incia aldım
balli_cilek durubebek_ çimenlerden bende uzak tutmaya çalışıyorum 2 yaşındayız çıaktlem uzun kollu giydiriyorum hava sıcak olmasına rağmen ince olanlardan altına da uzun giydirip çorabı üstünden çekiyorum ne yapalım ki daha aya Allahım esirgesin 😒
balli_cilek feride-nizamettin teşekkür ederim ikisi arasında kalmıştım birini alayım bari bir de lavanta yağı ile nane yağı diyorlar onlarada bakayım
smnbr feride-nizamettin Bebeğiniz kaç yaçında acaba? Ürün 2 yaş üstü kullanıma uygundur diyor 1 yaş anneleri ne yapacak :(
feride-nizamettin smnbr Ben büyük oğlum için dediğim ürünü, 10 aylık bebeğim için de yenidoğan ürünü var sinek kovucu aynı markanın onu kullanıyorum.
balli_cilek obobok tedbir bizden gerisi Allah’tan napalım yaz geldi evde durmuyor çocuklar Allah korusun, 🤲🏻
beniyiyimanne balli_cilek kene kovucu spreyler kullanılmalı ve eve gelindiğinde duş aldırırken tüm vücudu kontrol edilmeli.
Minikmucizemmmmmm Sadece vücut olarak degerlendirmeyin kafaya boyunada yapışıyormuş Allah korusun biz artık parka gitmiyoruz oturduğum sokak uzun sokakta kapının onunde oynatıyorum 4 yaşında
balli_cilek Minikmucizemmmmmm akranlarıyla sosyalleşsin diye çıkarıyordum ama artık ona da çıkartmıcam heralde bende insan tedirgin oluyor
hlytkl balli_cilek Nane yağı ve limon okaliptüs yağını suyla karıştırıp sprey şişesine koyun ayakkabılarına kıyafetine sıkın böcek yaklaşmıyor çok etkili