birannebirogull Merhaba hanımlar B12 eksikliğim varmış geçen gün baş dönmesiyle ilgili bi post açmıştım kansızlık ve B12 vitamini eksikliği varmış kan ilacı verdi fakat emziriruorım diye B12 vermedi aynı durumu yaşayan var mı
nazgrr birannebirogull evet benimde kan değerlerim çok düşüktü demir hapının içinde kapsamlı bir ilaç vermişti o şekilde 2 kutu bitirdim
aslhnkrts birannebirogull benim kan ilacım folik asitli o biraz toparladı beni aynı durumdaydım ama doktor b12 veremem demedi içeriği temiz olanlara bak dedi
cekikveannesi birannebirogull besinlerden almaya çalışın haşlanmış yumurta da fazla var diye biliyorum
Birbahargunu birannebirogull Ben de emziriyorum ama B12 kullanıyorum erbatab markasına bakabilirsiniz temiz içerikli helal ve vegan trendyol’da kendi satış sayfaları var erbatab store diye bakıp araştırın isterseniz tavsiye ederim takviyelerimi oradan alıyorum degerlerim çok iyi
annevebebegiii__ birannebirogull geçti mi baş dönmen bende folat eksikmiş çok döniyor başım Folik asit verdi
birannebirogull annevebebegiii__ evet çok şükür bi daha yaşamadım kansızlığım varmış ondan olabilir dedi ilaç kullandım o günden sonra hiç yaşamadım
lapsekiliTayfur birannebirogull bende B12 ve demir eksikliğim varmış artı bir de şeker hastalığı varmış 🥹 Ocakta tencereyi koyup gidiyorum aklımın ucuna bile gelmiyor iyi ki bebeyi unutmuyorum
birannebirogull lapsekiliTayfur Allah şifa versin inşallah bol bol ceviz ye kuru üzüm ye ilaçlardan çok besinlerden yararlanmaya bak
annevebebegiii__ birannebirogull anladım canım b12 kaç çıkmış benim 203 çıkmış vermedi bir şey başım dönüyor falbiol verdi bi
birannebirogull annevebebegiii__ b12 için ilaç vermedi bana çok düşük değildi emziriyorjö diya almadım da sadece kan için kullandım ben
emooo Geçen gün sağlık ocağına gitmiştim hamilelikten önce B12 iğnesi yapılıyordu duzenli devam etmek istiyorum tekrar diye. Dr hap kullanma sakın emzirirken ama iğneye devam edebilirsin demişti