milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon kanka bu nickleri nasil aklinda tutuyon sen benim diger yarım 😉
nnoktaa uykusuzanne__ farkettim yanıma gülücük koymuşsun yazdıktan sonra 😍😍😍 ay bi şımardım şimdi heee 😂😂😂😂
TulayGeriDon uykusuzanne__ Bu lafına bayılıyorum çok doğru 🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆 Bizde yalan yok. BAM BAM BAM🔫😄😄😄😄 uykusuzanne__ Uykusuzluktan çıktım be bacım🤣🤣😆 Darısı bana inşallah be gülüm 😄😄😄
Pirasalipuding nnoktaa 😅ya sizden çok yazmak istedim özellikle @Gokturkmom @Feyzosumunannesi @nnoktaa harikasınız🥰 ama hani şimşekli olduğunuz için fazla bodoslama dalamıyorsunuz ya yorumlara o yüzden ne yazacağımı bilemedim 🤷🏻♀️ 😅 ondan yani
Pirasalipuding MiracAlpinveUmutunAnnesi yaa 😢 iyiki varsınız öyle demeyin sizinle pek denk gelmedim yorumlarda ondan 🙈
Elfgrn Pirasalipuding Canımsın 😍❤yorumları hep okudum ve yapılan etiketlerin hepsine katılıyorum. Forumun enlerini nokta atışı yapmışsınız ❤❤❤ Tubim şuanda askida ama FBI @[silindi] 1. Numara benim gözümde 🤣 kız kimseyi kaçırmıyor gözünden 🤣
Pirasalipuding Elfgrn 🥰niçin askıda , yok duramıyoruz susamıyoruz bazıları olduğu sürece askılar bitmez 😅