Pirasalipuding Selam kızlarrr ne zamandır böyle post açılmıyordu bi el atayım dedim 😅🫶🏻 Bana göre En naifler @Meri-Mel @Dedektifgadget @3kedili2bebekli 🥰 kimseyi kırmazlar minnoşlar🫶🏻 En FBI @[silindi] @[silindi] @[silindi] 😄bu bacılar olmasa herkese inanacağız😘 En has yorumcular @forumgurmesi @Elfgrn yorumlar tam 🎯😘 En taze anneler @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @ZeydsMom 🐥 En mük postlar açan tabiki @Gunesnil_23 En sunum delisi @Tatlican efso fotoğrafların cano🥰 En güzel kızceler @suhedaaaaa @MamaUygarVibes 😘 En çok yorumlarını aradığım @allwrite @metemom_ @Kitsu @MoonCrystal @cLearQueen @Deletedmom_216 @Hayallerhayatolsa Ay daha aklıma gelmeyenler🙈 var gördükçe eklerim 😘 sizinkiler kimler kızlarr?
Pirasalipuding Ogulluana yaa bacım valla dedim unuttuklarım var diye 🙈senin yorumlarınıda arıyorum valla
milletsanakanalizemiolacak Pirasalipuding Valla iyi anlaştıklarım benim bebeklerim ama nick tutamıyorum aklımda 🤣 kendini bilen bana yorum yapsın🤣🤣
binnur37 Pirasalipuding En linç edip yargılayanı @[silindi] @hepyerdeyizz bide kim vardı kız aranızda unuttum 😀😀
[silindi] binnur37 aşk olsun binnurcum burada linç@ postu açıp hepinizi tek tek konuk etmemiz yok mu jdjsnsndndmns
uykusuzanne__ @bisenakillisinzaten @LadyGaddar @myangelson @hepyerdeyizz @Hemdem__ @milletsanakanalizemiolacak @TulayGeriDon @denizalismom @Dedektifgadget @Feyzosumunannesi @nnoktaa😊 @gizememre @maygirl @Meri-Mel @Hemdem__ @Elfgrn @ElisaMom_ @TulayGeriDon @twobabymom_ @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Tatlican @Balkizlarim @Orenda_ @ZeydsMom @canan6668 @oylesinebiri__ @mondecaidensecmeler @LezizeNine @Temizlikperisi @Hazom @princessmom_ @OLaaBalito_ @mamacitaa_ hepsini seviyorum iyiki varlar🥰🥰🥰 @Cicektebenimcicekligunlerde