milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ aslaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 gelinligini aldi az once sahi bindallı,kınalık,gelinlik hepsini halletti direkt denediklerini aldi kiz şok oldum🤣
uykusuzanne__ milletsanakanalizemiolacak haha hadi gözünüz aydın sonunda deseydin şimdiden hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın inşallah bir yastıkta kocasınlar rabbim evlerine huzur mutluluk bereket versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 milletsanakanalizemiolacak hepsini halletti direkt denediklerini aldi kiz şok oldum🤣 Hahaha demeki onlar hoşuna gitmiş😂
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ amin canım inşallah 11 yıldır beraberler kurtuluyorum aşklarının ızdırabından 🤣 evet zaten aklında bi model vardi direkt onu buldu çok harika ama ya kocamla yeniden evlenesim geldi 🤣🤣
Betulsark Slmm2006 invisible Slip korse. Hiç bir korse zeyaflamaya yardımcı olmaz ama demek istediğim zayıfladıkça hep tekrar tekrar aldım
CheriBlossom milletsanakanalizemiolacak valla kapatanı bulursan söyle aşkım bende eylülde düğüne gidicem denediklerimin hepsi büyük geldi göbeğime etkisi yok😅❤️
milletsanakanalizemiolacak CheriBlossom Bi tane buldum kuşum ama almadım gelsin bi deneyeyim toparlarsa korseli ve korsesiz foti atarım sana
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak şey derdim. Pardon masaya oturuyorsunuz ama ben bi arkadaşı bekliyorum 😄😄😄
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon ahahahaah kanka buluşcağımız zaman ben seni tanirim zaten merak etme senin gibi güzeli tanimazmiyim bee ❤️❤️❤️❤️ şaka şaka havalara girme Aden aşkımdan tanırım 😍
Pamukhanim_ milletsanakanalizemiolacak Trendyol da mistirik diye bir markanın korseleri var ben elbiselerin altına kullanıyorum benimde sezeryan göbeğim var 2 beden küçüktüyor yazıyor ama benim göbeğimi yok ediyor yeterli
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak ay totom tam tavana daha yukselmisti ki😄😄😄😄yere çakıldı 😄Adeni getirmicem ki😄😄😄😄
milletsanakanalizemiolacak uykusuzanne__ birde dış çekim yaptım mı tamamdır 🤣🤣 demi @TulayGeriDon 🤣🤣🤣