Minikpofuduk Kızlar bebegimin poposu pişik oldu 1 haftaya yakındır gecmiyor ne yapmam lazım yardım eder misiniz 😕😕
Sukran Minikpofuduk islak mendil kullanma pamuklar var her zaman onunla temzle altini ve kurula bnde desitin diye bi pisik kremi kullaniyorum..
pnrdncr Minikpofuduk her bez değiştirdiğinde pişik geçene kadar yıka ve kurulamadan krem sürme canım. Ben sudocrem kullanıyorum çok faydalı. Bazı arkadaşlar da nivea baby pişik kreminden çok memnun hangisi uyarsa kullanabilirsin.
burcuaykut Minikpofuduk benimde oğlumda var pişik her bezini açtığımda nivea pişik kremi kullanıyorum çok iyi geliyor
Minikpofuduk [bilinmeyen] bizde de vardı simdi sürdüm ilk defa denedim insallah yararını görürüm canım 😐 yıkamayı de deniycem tavsiyen için teşekkür ederim ☺️
Minikpofuduk burcuaykut hametan sürdüm dur bakalım canım işe yaramazsa onuda deniycem memnun kalan sayısı cok ☺️☺️
Annesininprensesi Minikpofuduk benim de kızım çok kötü pişik oldu Nivea baby pişik kremi gerçekten mucize gibi hemen iyileştirdi ilk sürmemde çok iyi geldi deneyin işe yarar inşallah bende tavsiye üzerine aldım çok memnun kaldım
Ecegms Minikpofuduk canım kesinlikle sudocream diye bir marka var onu kullan fiyatı da öyle cok pahalı değil küçük ama cok bereketli fiyatı hatırladığım kadarıyla 25-30 tl arası
Annesininprensesi Minikpofuduk inşallah iyi gelir canım 🤗 hatta bende post açmıştım mucize pişik kremi diye ☺️
Gkalp Minikpofuduk Utalk pudra mutlaka bulundurun sağlık ocağından deri kremi var trosy adı bebeklere yazarlar hametandan daha etkili hemen geçer bacak aralarına boynuna bu pudrayı sürün