mejsa Sleepy kullanıyorum doğumdan beri ama bi bez hep mi taşar bionaturak serisi yatak yorgan necis oldu hep taşırmayan bez önerir misiniz lütfen
YorgunAmaMutluAnne mejsa ben minies bez kullandım çocuklarımı minies ve önlem ile büyüttüm bu 2 markadan memnunum
Pamukhanim_ mejsa Sleepy kullanırken bizde de taşırma yaptı molfix pure care e geçtik çok memnunum tasma olmadı
mejsa dlra01 kirmizibalikbeachte mhmtgrkm YorgunAmaMutluAnne -sevimlipolyanna- tugcedefne5561 Pamukhanim_ kare Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çoğunlukla molfix önerilmiş yerli bir firma da olduğu için bunu denemeye karar verdim 💛🌻
bebikoluturtle mejsa bizde molfixçiyiz kızım bazen 2 gün kakasını yapmıyo bi yaptımı heryeri batıyo ama gene taşma olmuyo🤍
mejsa bebikoluturtle inşallah ben de memnun kalırım kendim bağlayamıyorum diye düşünmeye başlamıştım ama baktım herkeste aynı problem var 😅
bebikoluturtle mejsa ben sleppy kullandım ilk doğduğunda iyi gelmedi kızarttı hep her yerini ondan molfix e başladım
mhtpdrmz mejsa molfix tasmadı bizde hiç 6 aylık ilk aylarda baby turco ve sleppy kullandık sleppy kimyasal kokusu geldi tedirgin olduk molfixe geçtik 3-4 aydır molfix kullanıypruz kız bebek sıfır taşma çok memnunuz mavi paket
1234_mrv mejsa slepy ve Molfix denedim memnun kalmadım bim in jeny wily kullanıyorum hiç tasirma olmuyor memnunum
thara mejsa Prima Aktif Bebek👍🏼 Geçen karpuz yedi yatmadan ona rağmen taşırmadı molfix sleepy goon hepsi taşırdı
ecempeker Sleppy bio natıral kullanıyorum sızdırma yok ama cok sızıyorsa numarayı büyültün belki oda etki ediyordur dar küçük geliyorsa
alya2003 mejsa Evy baby kullanıyorum hiç sızdırma yaşamadım. Sadece internette satışı var sanırım ama tavsiye ederim pişik vs yapmadı. Molfix ve baby turco da denemiştim pişik yapmıştı bizi