kubraumayy Dönmeyi öğrendi bi haftadır dönerek sürekli uyanıyor geri uyutuyorum tekrar dönerek kalkıyor altı aylık ne yapmam lazım
organikirmik kubraumayy ben döndüğü yere yastık koymuştum bacaklarına gelecek şekilde, şimdi yine dönüyor ama o kadar sık olmuyor
bakkalemzigi kubraumayy bizimki de dönüp duruyor kendini kaldırıyordu yanlara yastık koysam kaldırıyordu en son çareyi emzirme yastığında buldum gece kullanıyorum gündüz de yan yatırıyorum direk pış pışlıyorum dönmeye çalışsa
prensesdiana kubraumayy 8 aylıktan bildiriyorum hala öyle uykusunda dönüyo 😂 bazen gözler kapalı yüzüstü dönüyo 😂 eskisi gibi değil tabi ara ara
mamabear_ kubraumayy yeni bir şeyler öğrendiğinde bir süre öyle devam eder. Gün içinde bolca dönmesini teşvik edebilirsiniz. Benim kızım da yatar pozisyondan oturmayı öğrendi uyurken oturup ağlıyor mesela
bendenbirtanedahayok kubraumayy yeni öğrendiği şeyi alıştırma yapıyor sürekli 11 aylık bizimkide uyanırken emekleme pozisyonuna geçiyor geçen yataktan düştü sizinkide dönüyorsa mutlaka yere yatırın kaza kaçınılmaz oluyor, alışınca bırakır