edaasell Kızlar merhaba tayin dönemi olduğu için bi kaç ev tuttuk falan düşenene kadar hepsini kaçırdım en son bir ev daha gönderdiler biraz da içime sinince kabuk ettim hemen kaçmasın diye ama Siirt’te yaşamadığım için pek bir bilgim yok yaşayan etrafımda tanıdık ta yok sorucağım Bahçelievler tarafı vakıf katılımın orası nasıl bir yer okul hastane vs dışarı çıkma olsun rahat bir yer mi bilgilendirme yapabilirmisiniz ??
Merveeofs edaasell Güres caddesinde mi tuttuğunuz yer? Eğer orası ise siirtin en işlek yeri zaten okul var çevrede, hastane bir tık terste kalıyor ama çok da uzak değil, park vardır herhalde çevrede sanırım millet bahçesine de çok uzak değil oralar
silanvarol edaasell cok gzel gures caddesı tam merkez bende gureste oturuyorm. Cok sevceksnz burayı 🥹
edaasell Merveeofs güres caddesine çok yakınmış öyle dedi emlakçı okul falan yakınsa etrafımda varsa sevdindım bilmediğim için korkuyorum ister istemez hastaneyi de geçtim en önemlisi okulun yakın olması
senabaryq Valla ilk geldiğinizde canınız sıkılabilir özellikle benim öyle oldu istanbuldan ya ben nereye geldim dedim ve aşırı sıcak esmiyor dahi sabah uyandığımızda burnumuz çok kuru oluyor biz bile rahatsız olmuşken bebebgimi düşünemiyorum nemlendirici şart buhar makinesi birde klima her evde olmali
edaasell senabaryq evet bizde İstanbul’dan geldik çok küçük burası ve pek aktivite yok inşallah alışırım :)
senabaryq @edaasell aa çok yakınız hergun gurese gidiyorum bende can sıkıntısına iyi oluyor gratis fln