Minikbebe Selamlar Bebeğim 2.5 aylık, gündüz uykuları çok arttı, karnını doyuruyor ve uyuyor. Başlarda böyle değildi, herkesin bebeği böyle mi:) normal mi😅
Zeysare Minikbebebenim kızım da iki ay onbir gunluk. Bizde de durum aynı. Tedirgin oluyorum bazen. Bir haftadır gündüzleri fazla uyuyor. Bazen onsekiz saatinde geçiyor uyku süresi . Bu normal mi acaba ?
Minikbebe Hahaha benimki de uyumuyordu😂 şu günlerde uyuyor şaşırdım Bi şey mi oldu diye merak ettim 😂 aman nazar etmeyin uyusun uyusun 😅😅
Adarenn Minikbebe benim kızımda öyleydi çok endiselenmistim doktor önce kilo alımına baktı çok iyi çok iyi uyusun hiç bisey olmaz dedi demekki gazi yok karnı tok bı derdi yokki uyuyor dedi şuan 5 aylıgız gündüz uykuları kısaldı ara açıldı ama gece uykumuz çok şükür güzel
Miray08 Minikbebe benim bebeğimde 2 ay 6 günlük bugün gece gündüz çok uyuyo bende anlam veremiyorum bazen yemek yemek bile istemiyor uyuyo açamıyo gözlerini doktorlara bile götürdük doğunca uyandırıp yediremeiyoduk bişey çıkmadı halen daha 20 saat uyuyo diyebilirim
Zeysare Miray08 Bu aylarda sanırım normal. insan ister istemez tedirgin oluyor ama uyandığında keyfi yerinde oluyor. Gülücükler saçıyor . Uyurken kontrol ediyorum sık sık acaba ateşi mi çıktı da bu kadar uyuyor diyorum 🙂
Tugceeeee12345 Minikbebe benimki genelde büyürken uyuyor ataktayken yani atak bitince hop uykularda azalıyor