Atlasinannesi_ Kızlar siz hergün evinizi süpürüyor musunuz? Ben hergün süpürüyorum evelsi gün hiç süpürülmemiş gibi daha bebeğim 11 aylık olmasına rağmen böyleyse yürüdüğü zaman hiç düşünemiyorum ☹️
[silindi] Atlasinannesi_ canım ne zaman isterse o zaman süpürüyorum ama robot günde 2 3 kez çalışıyor.
Uraztos Atlasinannesi_ oğlumun öğle uykusuna kadar yapabildiğim tüm işleri yaparım yemek de dahil. Her gün süpürüyorum ama çocuklu evde temizlik nankör oluyor ya. Süpürgeden değil de çamaşırdan bıktım ben
Atlasinannesi_ [silindi] ben robot kullanmıyorum ama almak istiyorum siz hangi marka kullanıyorsunuz tavsiye edermisiniz?
Atlasinannesi_ Uraztos çamaşır kurutmanız varsa işler daha kolaylaşır bendede yok ama tüm toz çamaşırlarda oluyor zaten çok sinir oluyorum bu duruma 🙃
Uraztos Atlasinannesi_ e günde iki makine yıkanınca evin her yeri çamaşır oluyor sonra çocuğun ayağının altı toz oluyor sürekli deliriyorum emeklerken hele panik atak tutuyordu 😅
[silindi] Atlasinannesi_ teknosadan aldık trendyolla arasında çok fiyat farkı yoktu. Zaten teknolojik ürünlerin kargoda zarar görmesinden korkuyorum o yüzden mağazadan alıyorum alacaksam
Feyzosumunannesi Atlasinannesi_ Dün dip bucak temizlik yaptım,bugün üstten makine açtım ve tekrardan sildim 🫠 Her günüm böyle geçiyor artık pencereler açık çok toz oluyor.