Adaaa16 mmomyyy ortalama 20 21bin bakabiliriz. yeni tokilerin çevresi cok boş görünüyor ama evleri hem uygun hem güzel gibi. Ben etrafı cok bos olsun istemiyorum açıkcası
mmomyyy Adaaa16 eğer o fiyatı karşılayabilirseniz. Bağcılar nevroz Park civarını öneririm size göleti park ya da evleri hem güzel yeni ve büyük merkezde birde siteli çocuklar için site içerisinde park var otopark var güvenlik var isterseniz sizin için bakıp bi iki ilan atabilirim bende şu ara ev bakıyorum denk gelirsem yollim size de.
UykuPerisi_ Adaaa16 ay biz 1 ay kaldık bayıldım öyle güzelki kayapınarda kaldık biz aranan life sitesinde kaldık gerçek çok memnun kaldık. Ah Diyarbakır hala burnumda tütüyor Mardin, Batman, Urfa… çok şanslısınız kuzum bol bol ciğer ye emi
myangelson denizalismom maliye çok kötü ya o yüzden sordum 🙈 bir kaç arkadaşım oturuyordu orada berbat ötesi diyorlardı bir de temizlik açısından da hiç güzel değil hepsi öyle midir bilmem de kötüymüş 🥲 biz de tayinden önce zümrüt 4 sitesinin karşısında oturuyorduk ondan önce de memur-sen tokilerdeydik 😅
myangelson denizalismom memur-sen tokilere takındı yine taziye evi falan yapılmıştı ilkokul falan vardı yakında. evet yakinmisiz baya winstowna çok gelip gittim 😅😅 geçen sene haziranın sonunda veda ettik Diyarbakır’a 😅
Adaaa16 mmomyyy çok sevinirim gerçekten ben de bakıyorum sürekli ama siz de atabilirseniz sevinirim tam dediğiniz gibi istiyorum aslında site içerisinde park olan
Adaaa16 mmomyyy çok sevinirim gerçekten ben de bakıyorum sürekli ama siz de atabilirseniz sevinirim tam dediğiniz gibi istiyorum aslında site içerisinde park olan
Adaaa16 gzdnrky siz diyarbakırda yaşıyorsunuz sanırım. Kayapınar talaytepe, barış mahallesi nasıldır biliyor musunuz? Ya da üçkuyular, bağcılar kayapınara yakın mı