seda1766 Gozdevarol50 ay ben de sağlıklı olsun da diyorum sonra işte böyle bir okuyuveriyorum yine ben tepetaklak 😥 haftaya 6 aylık olacağız biz de 6400 şimdilik
Acemianne22 Gozdevarol50 çok şükür bunalıma girmiştim sizi görünce düzeldim bu ne ya 9 kilo 10 kilo hep😂 6 aylık 6800 gr
morsevenfilolog Acemianne22 @Ahsenay @Gozdevarol50 Katılıyorum. 😂 Benim Kızım da 6 aylık 6,300 gr. Süt alerjisi var. Moralim bozulmuştu. 🤦🏻♀️
Ahsenay Gozdevarol50 bizim de öyle minyon tipli zaten o yüzden sırıtmıyor yani bizde alerjiden şüphelendik ama çıkmadı mamaya da başlatmadı dr şu an anne sütü ve ek gıda olarak gidiyoruz ama ek gıda az miktarda tabi öyle çok yemiyo şu an
Gozdevarol50 Ahsenay kızımda mamayı ıcmrk ıstemıyor ama ıcırıyoruz genede ek gıdayıda guzel tüketiyor ne geçere elimize verıyoruz yıyorda 😂bi sorun yok o konuda cok sukur
Ahsenay Gozdevarol50 benim sanırım ön sütüm fazla yağlı süte gelmeden doyuyo yabi ben öyle düşünüyorum birde çok hareketli yerinde durmuyo hiç iyice eritiyo
Mehmethan0920 Biz de 5 aylıgız 6600 geldik ben de 9 10 kiloları görünce üzüldüm ama bizim ebemiz boyu da elleri de uzun ve cok hareketli bu cocuk et tutmaz dedi 😂 tartı da bile kiloyu zor ölçüyoruz kıpır kıpır çünkü.
Betul334 Benimki yeni girdi 6aynına 7.900 gr cıktı devletin alt üst sıralamadına göre sınırda dedi hemşire...
AyseBirce morsevenfilolog bizde altı ay 10 günlüğüz 6100 gramiz bizde de süt alerjisi var zorla besliyorum
Gozdevarol50 morsevenfilolog benimde baya bozuluyor koralım sonra hayıröısı dıyorum napayım zar zor kılo alıyor cok hareketlı bıde😂
Merve43 6 aylik kız bebek kilosu üst sinir 9250 gram, erkek bebek 9600 gram. Sadece anne sütü alan bebeklerde sıkıntı olmaz obez olmaz diyor doktorlar. Ama mama alıyorsa evet obez olmak üzere dikkatli vermek lazım.
Deletedmom94 Maryhoney saçmalamış o eğer anne sütü alıyorsa obez olamaz anne sütü alan bebek obez olmaz. Benim oğlum 5 ay 8 günlük 9400 kilo babasıda bende uzun boyluyuz bebek size çekecek dedi doktor kilosu normal anne sütü aldığı için dedi
Gzlgmz Maryhoney halt etmiş o doktor benim bebeğim sadece mama yiyor kilosu sizinki gibi hiç bir doktor obez demedi özellikle sordum
Aminem Maryhoney sadece anne sütü ile obez olunmaz bş yakınının 6 ay 12 kilo ve normal deniyor doktorlar çünkü sadece anne sütü ile obez olunmaz
Rainbowpath Bize de aynı şekilde devlet hastanesinin doktoru ve sağlık personeli obez dediler. 6 aylık 9500 kilosu. Kendş doktorumuz anne sütü alan bebek obez olma diyor. Saçma sapan sözleri yüzünden kaç gün üzüldük. Şimdi ek gıdaya geçmeye çalışıyoruz ama yemiyor da.
UmayGunes Maryhoney Ne alaka benim kızım da 6 aylıkken 9 kiloydu ama boyu da uzun 70 cm di dr hiçte öyle bir şey söylemedi şu an 7 aylık kilosu 9800 boyu da 73 cm olmuş zaten boyu da uzun olduğu için dışarıdan bakınca şişman durmuyo ki gayet normal görünüyo benim kızım ☺️ Hatta diyolar nasıl 9800 maşallah hiç öyle durmuyo 😬🙈