Deletedmom_879 Boğazımı sıktı boynumda ki kolye ise boğazımı kesmiş darp raporu alabilir miyim acaba boynumda iz falan yok başka
Mrskoc Deletedmom_879 ne kadar tehlikedesin bilmiyorum belki söylediğim yanlıştır ama izi belirginleştirsen cok mu günah olur 🙁
zeynep2205 Bence alırsınız çünkü daha önce bir yerden okumuştum darp raporu muayenesinde saç çekilmesi bile belli oluyormuş bi gidip şansınızı deneyin boyun eğmeyin
Deletedmom_879 Mrskoc https://imgyukle.com/i/CbNYB8 zaten belli oluyor bakınca ama kolyeden olmuş diye vermezlerse diye düşünmüştüm
Mrskoc Deletedmom_879 ben bile veririm raporu bariz belli ama izi geçmeden gidip al elinde kalsın lazım olur cok geçmiş olsun 😢
cikolatahurma Deletedmom_879 benim eşim kadına şiddet konularına falan bakmisligi vardı ve bence git sonuç alırsın benim vücudum kendiliğinden morarir hep espirisine der gidip şikayet etsen beni inanırlar .
zeynep2205 Deletedmom_879 rica ederim bir an önce alın hiç korkmayın şiddet şiddet affedilecek bir şey değil ben ettim siz etmeyin bir defa yapan yüz bulup hep yapıyor en ufak tartışmada bile o kırılasıca el kalkıyor