dudu1 Kızım 7 aylık çoğunlukla ek gıdasının içine zeytinyağı koyarım ye eklerinden sonra da su içirmeye çalışırım pek sevmiyor zorla içiriyorum ama içiriyorum yine ama kabız olup duruyor çok ağlıyo çok zor yağıyor keçi boku derler ya öyle 🙈 bende armut kayısı falan yediriyorum öyle olunca tam düzeliyor tekrar aynı oluyor neden böyle oluyor ya çok ağlıyor kıyamıyorum nerde yanlış veya eksik yapıyorum ben
babyboy_35 dudu1 sabah kahvaltısına kuru üzüm koyun baktınız bağırsak ona alıştı kuru kayısı koyun onuda yedirin kahvaltıda bağırsakları tam gelişmediği için öyle oluyorlar maalesef
dudu1 babyboy_35 tamam birde öyle deneyim çok teşekkürler bu aralar çok zorlanıyor geçti geçmedi bir gün normal bir gün aşırı kabız 😔
gulsimacansu58 Ben karnına zeytinyagı sürüyorum birde poposuna gün içerisinde. Sabah aç karnına da içiriyorum 1 çay kaşıgı 2 saate etki ediyor bebegim 4 aylık bu arada
dudu1 gulsimacansu58 evet sanırsam zeytinyağını tek başına içirmek yemeklerine koymaktan daha etkili öyle yapıcam sağolun
babyboy_35 dudu1 bebeğiniz erkek mi ? Benim oğlumda öyle erkeklerin bağırsakları daha geç gelişiyormuş 15 aylık bizde hala gaz kaka problemi yaşıyoruz ben bu şekilde bir çözüm buldum birde sabah kahvaltıdan sonra dut pekmezi veriyorum oda işe yarıyor
dudu1 babyboy_35 yok kız bebeğim ☺️ dut pekmezi acaba bu aylarda vermemde bir sakınca var mıdır siz ne zaman vermeye başladınız
parlarelif Haftada 3 kez falan Hindistan cevizi yağı verin birer çay kaşığı, günde bir kez. Kabızlık için tadım yaptırdıysanız kivi ile Hindistan cevizi yağını püre şeklinde verin kabızlığa iyi geliyor. Denenmiş tavsiyeler..
hmnrc Benimde kızım dün itibariyle kabız 7 aylığız muz yedi normalde de veriyordum böyle olmazdı ama dün iki kere verdim çok seviyor diye muhtemelen muz yaptı 😞 bebekler çocuklar gerçekten olumsuz şeyler yaşamasın hiç bir anlamda şuan dünya durdu bana. Zeytinyağı içirdim bana mısın demedi. Annelik gerçekten delilik hali derlerdi inanmazdım bir kabız sebebiyle böyle üzgünüm değinmeden geçemiyorum evladına şiddet vs gibi şeyler uygulayanları aklımda vicdanımda algılayamıyor. Şuan muzdan nefret ediyorum yani o derece!!
Semaelaa hmnrc benim de 2 günüm öyleydi yaptı yapacak sürekli kafama takıyordum bu sabah itibari ile düzeldi Su içmesine dikkat ettim kabız yapacak şeyleri vermedim zeytinyag içirdim yemeklerine koydum özellikle daha çok meyve verdim
hmnrc Semaelaa Muz yaramadı bize yoksa herşey o kadar özenli ki neyse ki düzeldi ay bezi görünce altın bulmuş gibi sevindim😂
hmnrc YorgunAmaMutluAnne Katı beslenmiyor desem yeridir her yemeği zeytinyağlı vs gerekli herşeyi yapıyorum ama muz yaramıyor bize bunu çözdüm
nurhayat97 hmnrc sanırım bizde de aynı birkaç gündür yapamıyor ve çok ağlıyor 7 aylık şu an vermiyorum artık diğer meyvelerden veriyorum zeytinyağı da sürdüm ama yok yani rahat edemedi yapamadı 🥹