Seydafra Bebeğim 4 aylık biraz burnunakıyo sağlık ocağına götürdüm bu şurubu yazdı . Bu kadar küçük bebeğe verilir mi sizce . Sadece dolven yazıcam biraz ateşi var dedi ama reçetede Buda çıktı henüz vermedim . Kullananlar varsa tecrübelerinden yararlanmak istiyorum
0401emir Seydafra ben kullandım. 8bucuk aylıktı doktorumuz vermişti burnu akıyodu hava değişimininden üşütmüştü iyi gelmişti ama tabi o kadar küçük zamanda verılırmı bılemıyorum.
Ssrree Benm kızımda 4 aylıktı kullandı. Çay kaşığının ucuyla sadeec 3 gün verdm. Korkma hemen toparlar. Seydafra
Oznur Seydafra bem 8 aylikken yazmıştı ama kucuk vermek istemiyorum yarim ölçek ver cok kotu olursa dedi 4 aylik cok kucuk
hunilimomm Seydafra dolven 6 aydan büyük bebeklere veriliyor diye biliyorum en azından benim doktorum ve eczacim öyle söyledi geçenlerde ateşlendi calpol verdim düşmedi doktorum çakıl size ise yaramaz artık o daha küçük bebekelr için demişti sonra dolven yazdı onun üstünde de 6 aydan büyük bebekler için yazıyordu ki o ilaç da piyasadan geri cekiliyordu sanki öyle hatırlıyorum
Seydafra 0401emir ya işte bende o yüzden korkuyorum küçük daha ama versem rahat eder mi acaba burnu çok tıkanıyor çeksem de uyuyamıyor yavrum
Seydafra Dolvenle calpolu 6saat arayla ver ateşi için dedi , bilmiyorum ki ya en zor şu dönemde hasta olmaları ya elim kolum bağlı . Bende güvenemediğim için sadece calpol verdim , emziriyorum o iyileştirir inşallah kuzumu
Haticelif Seydafra bi Dr insta sayfasınsa hiç verilmemesi gereken ilaçlardan biri olduğunu okumuştum, bizde de vardı ben direk çöpe attım canım