jasminebk Kızlar kaçta uyuyup kaçta uyanıyor bebeğiniz? Bizim bu ara tüm uyku düzenimiz bozuldu. Gündüz iki uyku yapıyor yine ama sabah 4 de 5 de uyanıyor beni de mahvediyor.
CuteBadesMama jasminebk 28 aylık tek uykusu var. Akşam 9, 9:30 civarı uyur, sabah 7, 7:30 civarı uyanır.
Esraesra08 jasminebk akşam 20.30 da uyutuyorum sabaha kadar uyanmıyor kalkıp altını değiştiriyorum üstelik gece 2 yaşında sabah 7.30 da uyanıyor
jasminebk denizalismom benimki 8 aylık bende en geç 8.30 da falan yatırmış oluyorum bazen geç de oluyor ama genelde o saatlerde. Sabah çocuk denizli horozu gibi gün doğmadan uyanıyor
CuteBadesMama jasminebk jasminebk Daha 8 aylıkmış bebeğiniz, mutlaka düzeni olacaktır. Sağlıkla büyütün 🌸🙏🏻
maygirl jasminebk 24 aylık gündüz tek uyku.Aksam 21:30 22:00gece uykusu sabah 09:00uyanır bazen 10:00
maygirl jasminebk çok kucuk aylarda ayni seyleri yasadim hatta 1 2 de uyanip gece,sabah 5lere kadar uyumuyordu dönem dönem oluyor bu sonra degisiyor.
maygirl jasminebk degisir bi zaman snra yine olablir.Gecmis olsn zor ya bnde çok cekerdim mgrenden uykusuzluktan dolayı.
TaliaZaynmom jasminebk hayır emzirmeyi bıraktıgım anda düzene girdi 8 aylık dönemde yarım saate bir saatte bir uyanıp emerdi geri uyurdu ama 5 ayından beri hep 8 de yatırmaya başlamıştım