aslanannessi 18 aylık bebeğim enfeksiyon var dut kürü yaptım ama nasıl ne kadar vereceğım bilemedim yardıöcı olur musunuz
minikkus434 aslanannessi biberon yada bardakla vere bilirsiniz şeker katarak yada kaşıkla çorba gibi içire bilirsin işin zor doktora başvurdunuz mu bu arada
mervey0742 aslanannessi bnde vay bardağı ile vermiştim ara ara 1 çay bardağına yakın sonrada kalan dutlari kaşıkla yedirdim zten hep yaptığımda cezvede yaptım taze şekilde o şekilde verdim yani bir avuctan biraz az dur ekledim kaynattim
mervey0742 aslanannessi zten kendi suyla kaynadığı için tatlı bir tadı oluyor suyununn da yani ekstra bişey koymaniza da gerek yok geçmiş olsn
aslanannessi minikkus434 evet 12 gün önce filan 5 gün hastanede yatış yapıldı 230 du enfeksiyon şuan 20 ama ateş huysuzluk filan hiç bişey yok doktor da söyledi zaten herhangi bi şikayet yoksa antibiyotik veremem diye ama işte ben rahat değilim şuan 20
ecekrk minikkus434 şekerle vermeyin bence biberonla yada bardakla sulukla hangisini kullanıyorsa direk verin kendisi ne kadar içerse zencefil zerdeçallı bir karışım yapıp kaşıklasa verebilirsiniz
mervey0742 aslanannessi yok yani ben kendim baya kötü grip geçirdim o süreçte çocuğumda biraz etkilendi tam olarak onda varmiydi bilmiyorum enfeksiyon ben tedbir amaçlı yaptım birkaç şeyle destekledim sukur ki çabucak atlattı