MKmoms24 Kızlar test yaptım negatif fakat âdet olmadım. Adet söktürmek için var mı yaptığınız bir şey?
mutlukidss MKmoms24 ben adet söktürmek için maydonozu çay gibi demleyip içiyorum kekik suyu da çok iyi söktürüyor dene istersen
yyuzgulec MKmoms24 bende doğumdan sonra bir defa oldum. Aradan 55 gün geçmesine rağmen olmadım bir daha. Stres bi yandan korku bi yandan insanı mahvediyor. Ama doğumdan sonra normalmiş sanırım. Bende iki gündür soğan suyu içiyordum ,55 gün sonunda dün akşam oldum
mutlukidss Bende aynı şekilde doğum yapalı 11 ay oldu düzensiz adet görüyorum ve yine gecikti 3 gün sebebini bilmiyorum neden böyle oluyor hiç adet gecikmesi yaşamazdım ikinci doğumu yaptıktan sonra düzensiz olmaya başladı ne zaman düzene biner bilmiyorum
MKmoms24 mutlukidss 10 ay oldu benim de doğum yapalı günü güne oluyordum her seferinde gecikmeden dolayı stres yaşıyorum
zerda_arven mutlukidss benimde 17 sinde olmam lazımdı 3 gün gecikti çok strese giriyom 14 aylık kızım var asla 2. Çocuk düşünmüyom
MKmoms24 Bugün bi daha test yapacağım yanılma payı olmaması için sonrasında ne yapacağım bilmiyorum soğan suyu içilebilir mi acaba tadı nasıldı
yyuzgulec mutlukidss doktor enfeksiyon yok dedi daha doğrusu çok az var ama o da geciktirme yapmaz demişti
mutlukidss MKmoms24 evet canım bende de var galiba düzensiz adet oluyorum çünkü enfeksiyon olduğu zamn gecikme ve düzensizlik yapıyor
mutlukidss mutlukidss bunun haricinde gecikmeye sebep olan şeyler de yumurtalık kisti stres hormonal değişimler de adet gecikmesine sebep oluyor canım daha olmazsam kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum yoksa stresten ölecem galiba 2 çocuğum var ikisi de küçük biri 3 yaşında diğeri 11 aylık çok zor çocuk büyütmek 😌