Beyninizikullanmakucretsizdir lucifermorningstar belki bakmışsınız ama ben yinede yazayım internette çıkıyor onlar değil mi acaba? Link yasak olunca atamıyorum da.
lucifermorningstar Beyninizikullanmakucretsizdir Evet teşekkür ederim online güvenemiyorum eczanelerde yok burda elinde fazla olan anneler oluyor genelde bende daha önce elimde rp1 fazladan kalmıştı burdan bir iki anneye ücretsiz göndermiştim. Raporumuz bitti başka mama içmiyor. Belki yine elinde fazla olan annelere denk gelirsem ücretiyle de olsa alabilirim hemde eczane fiyatından daha uyguna veriyorlar
filizkumsal lucifermorningstar bebek mamalrnn içerigini kimse degiştremz ben trendyoldan alıyorum eczanede mamam 700 tl sitede 550 nie enaymym eczannden alayım eczaneler komisyon alıyor zaten ondan pahalı
Beyninizikullanmakucretsizdir lucifermorningstar Yeğenim de reflü vardı doktor Aptamil Ar kullanın demişti. Kardeşim eczaneden bulamayınca hep trendyoldan falan sipariş ediyordu. Bir sorun yaşamadılar. Ama içiniz rahat olmayacaksa dediğiniz gibi buradan illa ki dönüş yapan olacaktır. İnşallah mamayı bulursunuz 🩷