nehired Arkadaşlar internette görüşüyorum eşler arası muhabbet ve eşinin sözünden çıkmaması için dualar yazıyor o duaların bir tesiri oluyor mu deneyen varmı acaba.
milletsanakanalizemiolacak nehired cahilliğime bak ihlas,felak,nas okunuyormuş da bir tane daha vardı ya
Pirasalipuding nehired belki vardır tesiri ama duadan önce evliliğinizde problemleriniz varsa oturup açıkça konuşmalısınız gerekirse terapi almalısınız
nehired milletsanakanalizemiolacak varmış bende yeni duydum. Bazı eşler konuşmuyor konuşarak anlaşamıyorsun.
milletsanakanalizemiolacak nehired Bir dua vardı adını hatırlayamıyorum reglim bakamıyorum da şuan, yasin kitabımda türkçe mealinde ev huzuru birşey yazıyordu googleden bakayım bi ismine internette bulduğun her duayı okuma
nehired Bebikoluhayatim hayır parayla olan birşey yok öyle birşeyi bende kabul etmem ALLAH korusun büyü falan ters bana. Sadece dua diye duydum
suhedaaaaa nehired siz yine de duanızı edin istediğiniz kadar ama bir çift terapisi de almayı deneyin. ve internetten bilmediğiniz yazıları dua diye okumayın.