kubra00k Oğlumla eğlenmek için uzun süredir almak istiyordum . 1.686 tlye kuponla aldım hemen:) normalde diğer sitelerde 2 bin küsürdü.. kullanan var mı , nasıl eğlencelimi , acaba oğlum severmi.. 21 aylık çok hareketli.. inş oynar, beraber oynarız☺️
twinboymama kubra00k çocuklar kadar benim de severek oynadıgım bir oyuncak🥲 çok çok güzel çok yararlı
1tuhafokur kubra00k güle güle kullanın benim kız dört yaşında yeni aldık sayılır o kadar güzel oynuyor ki asla kndi oynamazdı o oyuncakla kendi oynuyor her seferinde bir baş yapıt ortaya çıkarıyor 🤣 tabi sizin oğlunuzun yaşı bir tık küçük ama bence kesinlikle vakit geçirirsiniz otopark yapıp arabaları kaydırıp,engebeli yollar yapıp topları atabilirsiniz🙂
kubra00k anneann inş kullanır sever. Şuan 2 yaş sendromlarıma girdi herşeyde ağlıyor beni bırakmıyor. Belki bununla oynar
kubra00k anneann Zeytin-gozz1 twinboymama 1tuhafokur maygirl 1tuhafokur kimbumadam tospikannesi_ MamaUygarVibes Kızlar geldi oynuyoruz ama manyetiği çok kuvvetli ve sürekli oğlumun elini eti aralarına sıkışıp ağlıyor oynarken elini kurtarıyorum. Bundan kimse bahsetmemişti. Oynarken banada oldu parmağım ikisinin arasına sıkıştı, manyetiği okadar güçlüki derimi çekiyor çok acıdı , oğlumu düşünemiyorum… yanında ben olmadan oynaması için vermiyorum..
kubra00k Zeytin-gozz1 buradan aldım canım hepsiburada. Kupon 150 tl indirim yaptı. Kupon kodu “ ENBABAFİNAL” eğer bitmediyse kupon kullanırsınız.
kubra00k 1tuhafokur yaa iyi fikir teşekkür ederim araba yolları yaparız. Tabi oğlum bozmazsa😁 sizinkinin yaşı büyük olduğu için anlıyor tabi daha iyi oynuyor
maygirl kubra00k aynı seti almıştım bikaç ay önce kızım çok sevdi..Sonra bizde oymamaya başladık seti büyüttük daha da büyütecek gibiyiz.:))Güle güle kullanın.🌼
kubra00k Hepiniz güzel şeyler yazdınız demekki kaliteli eğlenceli bir oyuncak😊 aldığıma pişman olmadım. Keşke bu tür şeyler biraz daha uygun fiyatlı olsaydı
tospikannesi_ kubra00k benim bile oynayasım geliyor ama riske atıp almadım ben 😂 çünkü indirimde bile olsa bana 1600 çok geliyor. Lesin oynayacak hakkını verecek deseler kesin alırım ama meçhul kızım 2.5 yaş yemin ederim evde 3 çuval oyuncak var hepsi eğitici bir sürü lego blok vs şekiller olsun puzzle olsun sevdi ve oynadı ama suyla oynadığı kadar değil önüne bir bardak su koy ayak üstü bir dünya oyun kurar ve 1 saat kesintisiz oynar zıfkkskx😂
kubra00k tospikannesi_ aaa aynı benim oğlan.. bir bardak su koy önüne en az 1 saat oynar. Suyu doldur akşama kadar devam eder 😀😀🤣