KendiEvimdeDeplasmandayim Kızım 5ay 21günlük. Gece uyanınca aç değilse eğer kafasını sağa sola hızlı sallayarak kendini uyutuyor bu normal mi ya beşik sallanıyo pat küt. Boynunu incitecek diye korkuyorum. Sizinkiler de yapıyo mu ?
princessmom_ KendiEvimdeDeplasmandayim benim kızımda sallıyor kafasını amaa uyumuyor keşke oda ıyutsa kendini😄
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim ay prenses ya yerim bir şekilde kendini avutmayı bulmuş 🌸 canı acısa yapmaz bence. Bebekler kendilerini rahatlatmak için bazı hareketler yapıyorlar belki bu da öyle bir durumdur.
safis12 KendiEvimdeDeplasmandayim çok olmuş ama şuan bir kızım var 9 aylik ve kafasını sağa sola sallıyor sizde durumlar nedir nasıl geçti
KendiEvimdeDeplasmandayim princessmom_ normal o zaman 😂 kendini uyutuyo ama beni uyutmuyo çok ses yapıyo beşiği alt kattakileri bile uyuymuyo olabilir 😂
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] belki de olabilir ☺️ çok teşekkür ederim uyanınca sarılıp öpeceğim annesine kıyamayıp kendi yolunu bulduğu için 😊🫶
KendiEvimdeDeplasmandayim safis12 evet geçti ama ne zaman bıraktı tam olarak hatırlamıyorum 9aylık benim kızımda şuan. Uyurken mi yapıyo sizinki de ?
KendiEvimdeDeplasmandayim safis12 evet uyurken yapıyodu. Şimdi gün içinde kafasını bi yana yatırıyo ara ara. Doktora sorduk dişten kaynaklı olabilir dedi
safis12 KendiEvimdeDeplasmandayim bi yana yatırma hareketi bizimde var irkiliyormuş gibi tek tarafa yatiriyor kafasını öyle mi anlık oluyor