Bugunlerdegecer Kızlar 2.kızıma hamileyim. Magnet yaptıracağım da ilk kızıma yaptırdığım yerden memnun kalmadım. Memnun kaldığınız yerler varsa sayfa adını verebilir misiniz? Diğer uygulamaya da yazdım ama pek dönüş olmadı maalesef.
KendiEvimdeDeplasmandayim Bugunlerdegecer şekil olarak beğenmezsiniz belki ama ben tema vakfına yaptırmıştım daha anlamlı oldu benim için resmini atayım size
bendenbirtanedahayok Bugunlerdegecer epoksiler çok hoş oluyor ama bilgim yok ben daha çok 1 yaş için ozgedesign var ordan baktım fotoğraflı çok güzel yapıyor
ada80_ Bugunlerdegecer çiçek sepeti: hediye ve extra da çok çeşit var bn oradan yaptırdım çok güzeller.
Pamukhanim_ Bugunlerdegecer yıldız tasarım diye bir sayfaya yaptırmıştım çok güzel modeller var bakabilirsiniz
Bugunlerdegecer KendiEvimdeDeplasmandayim gerçekten çok anlamlı böyle bir şey de düşünebilirim. Teşekkür ederim.😊
KendiEvimdeDeplasmandayim Atlasinannesi_ çok tatlı ya erkek cocuğuna daha güzel şeyler vardı zaten 😂 kaç aylıkken götürdünüz bizim 40uçurmaydı sizin bebiş daha büyük sanırım
Atlasinannesi_ KendiEvimdeDeplasmandayim bizim 2 aylıktı canım bir daha götürmeyi düşünüyoruz inşallah 😆
KendiEvimdeDeplasmandayim Atlasinannesi_ benimde 5buçuk aylık şuan bizde tekrar gitmek istiyoruz bilinci yerinde en azından daha fazla keyif alır ☺️
defnesmom3 Bugunlerdegecer trendyolda ve çiçek sepetinde güzel modeller var ben epoksi anahtarlık ve ahşap adi yazan Minnie mouse yaptirdim Instagram’da magnet sus evi diye bir yer var anahtarlığı ordan yaptırmıştım o da Minnie mouse şeklindeydi