Pamuk_esos Kızlar sizler bezelyeyi kışlık nasıl yapıyorsunuz? Ben buzdolabına koyayım diyorum sizler nasıl saklıyorsunuz ?
Pamuk_esos @amazontuba "#p36093208 Birhaziranhikayesi ayisit Snp57asel Hm teşekkür ederim çok sağolun ben kesfette hasliyor tuzlu suya koyuyor fln öyle video görmüştüm o yüzden bilmedigim için sorayım dedim Akkuzum
amazontuba Pamuk_esos daha bugün pazardan aldım kapaklı bi kutıya koydum hepsini attım dondurucuya. Zaten yapışan bi ürün değil tek poşete ya da tek bir kaba koyabilirsiniz. Annem de yıllardır böyle yapıyo
suheyla92 Pamuk_esos ayiklayip buzluga atiyorum porsiyonlamam bile zaten kolayca ayriliyor. Lazim olunca istedigim kadarini aliyorum icinden
citlembik2905 Ben şoklayip, porsiyonlayip buzluga kaldırdım. Diğer turlu zaman geçtikçe kokabilir diye bir yazı okumuştum riske atmak istemedim. Belki de kokmuyordur tabi deneyimlemedim onu ama dediğim gibi riske atmak istemediğim için şoklayip kaldirdim
Ballikizim99 Şokluyorum kaynayan suya atıp birkaç dk sonra da buzlu suya atıyorum sonra süzgeçte süzüp poşetleyip buzluğa atıyorum
mihriimavi Pamuk_esos daha bugün yaptık ayıklıyoruz yapacağımız kadarını poşetleyip atıyoruz buzluğa dondurucuya pişireceğimiz zaman yıkıyoruz istersen pişirmeden haşlayabilirsin de kokusunu köpüğünü alıyor