ceross Kızlar merhaba bebeğim 5 aylık kafasının arkasında düzlük var ilk zamanlar kundak ile birlikte düz yattı ve alıştığı için de yan yatırmaya çalıştık hep ama istemiyor hiç sizce düzelir mi bilgisi olan var mı ya?
ayisit ceross düzlük çok bariz belliyse düzelmez ama hafifse düzelme ihtimali var saçları uzadıkça da kapatır düzlüğü
CuteBadesMama ceross sürekli çevirin, yüzüstü yatırın, uyanıkken tummy time yaptırın. Sürekli yattığı tarafı yumuşak bir örtüyle destekleyip daha fazla baskı almasını engelleyebilirsiniz. İki üç ay dikkat ederseniz bıngıldağı kapanana kadar düzelir. 🌸
ceross ayisit ya biraz yanlara gidiyo kafası bandana takıyorum hep arkada tam kafanın ortasında basıklık var
ceross CuteBadesMama tummy time yaptırıyorum ama sıkılıyor hep yan yatırsamda zorla atıyo kendini çeviriyor
Duyulurum ceross iki çocuğumda da böyle bir şüphem olmuştu ikisi de düzeldi. Özel bir yatırma şekli vs yapmadim
ayisit ceross doktorunuza sordunuz mu bu durumu peki? Yan yatırmaya alıştırın dönmemesi için arkasına yastık koyun her uykuda bir sağ bir sol yatırın.
ceross ayisit doktorum da hep yan yatır diyor da ben yatırıyorum o gece dönmüş oluyor arkasını da destekliyorum ama dönğyo bi şekilde
ayisit ceross ben kızıma dönmemesi için bir de önüne yastık koyuyordum yüzünü kapatmayacak şekilde karnından bacaklarına doğru tabii gece sürekli kontrol ediyordum. Bir de bir battaniye çarşaf gibi bir şeyi rulo yapıp sırtından önüne doğru koyun bacak arasından geçirip hem güvende hisseder hem de dönemez biraz kalın olması gerekiyor ama.
subrk ceross Artık büyümüş uyanıkken destekli oturtmaya özen gösterin.Yatarken de yüzüstü yatırın .Yada bir gün sağ bir gün sol tarafa yatirin
Dolcegabbanne ceross ortası boş kafa yastiklari var bebekler için onlardan kullanın ve her iki günde bir bir tarafa yatırın mesela iki gün sağ yana iki sol sonra düz böyle böyle yuvarlak yapmıştım ben oğlumun kafasını tabi 4 yaşına kadar kafa kemikleri şekil degisiyormus sürekli
Dolcegabbanne ceross devam et kullanmaya ben onu kullanırdım ve dediğim gibi iki güne bir çevirdim kafasını,mesela günlük yerde uzaniyormu kafasının altındaydı heran elin ilede saçlarını okşayarakra destekleyebilirsin bir ihtimal ,geçiyor merak etme
annesii1 ceross kafa yastıgı kullanın ortası delikli ebebekte var bir de siz bir sağ bir sol yatırmaya devM edin alışır