Tunti Arkadaşlar iyi akşamlar. Oğluma doktor bronşit başlangıcı diyerek prospan şurup yazdı. 11 aylık bebeğim. Şurup bitkiselmiş bunu kullanan vs var mı daha önce?
Medinetass Tunti bana da öksürük ilacı diye yazdı kullanıyorum yaklaşık bi haftadır pek faydasını görmedim.
Ahmedinannesi Tunti benim oğlum da bronşiolit oldu,6 gündür prospan kullanıyoruz.Baya bi azaldı öksürüğü canım 3.günden sonra..
Ahmedinannesi Tunti ama yanında 3 günde peditüs kullandık 3.günün sonunda sadece prospan ile devam ettik
bttt0 bebeğim üşütmüş ve doktor öksürük için verdi bizde iki gündür kullanıyoruz ve çok etkisini gördük neredeyse hiç öksürmüyor ve balgamı azaldı ciğerlerindeki hırıltıda artık yok🤗
Medinetass [bilinmeyen] yarım ölçek günde 2 kere veriyorum dün de doktora gittim devam edebilirsin dedi ama bilmiyorum ki 🙄
Medinetass [bilinmeyen] dediğim gibi ben pek bi faydasını görmedim ilk içirdiğim gün hemen kesti sonra olduğundan daha beter devam allahtan dün cuma günü gittiğim doktor çok ilgilendi de hemen etki etti verdiği ilaçlar 😐😐🙄
Dilekci Prospan tamamen bitkisel bi şurup yenidoğandan yetişkine kadar herkes kullanabilir hem kuru öksürüğe hem de balgamlı öksürüğe iyi gelir düzenli kullanımda etkisini gösterir ama öyle 2-3 günde değil en az 1 hafta kullanıcaksınız