mss_12 eses123 irmik ve ruşeymli muhallebi yapıp içine muz,avokado,armut tek tek ekliyorum.bütğn meyveleri karıştırıp vermiyorum yani benim tercihim hepsinin tadını alsın.
eses123 mss_12 ruşeym koymak hic aklıma gelmemişti bende deneyeyim ne kadar koyuyorsunuz bide her gün veriyor musunuz irmikli püre
bsrakurt bütün mevsim meyvelerini yapmıştım yogurtla yaptım ama daha besleyici sağlıklı üzerine ceviz içi pekmez, karadut özü , tahin, keciboynuzu özü ne isterseniz bir tatlı kaşığı da ilave edebilirsiniz
mss_12 eses123 bebeğiniz ne kadar yiyorsa benimki yiyor o yüzden 1 tatlı kaşığına yakın ruşeym aynı oranda irmik pişiriyorum.evet hergün pişiriyorum 1 yaşına kadar pişireceğim .sonra ruşeym çiğ olarak tüketebiliyor zaten.irmik olayı biter Bizim yemeklere geçer :)
bsrakurt Angel0507 bir tane muz 4-5 tane çilek 3-4 yemek kaşığı yoğurt çatalla ezin veya blender yapin bir tatlı kaşığı tahin veya pekmez keçi sütlü bisküvide koyuyorum iki tane çok güzel ara öğün oluyor uzerine de 2-3 tane ceviz rendeliyorum fındık içi de olur bu şekilde tüm meyveleri yaptım