eymen_oyku Kızlar iyi akşamlar 24 mart da 2.doğumumu yaptım 5 mayıs da başvurdum devamlı takip ediyorum halen devam ediyor yazıyor ilk öğretmenim uygulamasından bakıyorum ödeme kaydı oluşmamıştır diyor benim gibi olup parası yatmayan var mı
Meral33 Bende burada bekleyeyim 1 Mayıs’ta 2 bebeğim doğdu başvuru yaptım hâlâ devam ediyor yazıyor ,😏
nhts Kızlar çok normal ben ocakta doğum yaptım daha 20 gün önce aldım Ocak Şubatlilar daha öncelikli bu ay sonunu bekleyin
eymen_oyku nhts bazı postlarda mart da doğum yapanların aldığını gördüm ama erken başvurdularsa bilemem tabi
nhts eymen_oyku hayır zaten başvurular Nisanda başladı bende o zaman yaptm ama işte Ocak ve Şubat doğumlular önceliklidir ama sizde bu ay sonu alirsnz
ezgiarzkk Merhaba 25 Mart doğum yaptım bende uygulamada göremedim ama halk bankasına 3 gün önce gittim ve param yatmıştı siz tekrar bir sorun isterseniz haziran da başladı yatmaya çümkü büyük ihtimal yatmıştır diye düşünüyorum
hayaljm91 ezgiarzkk haziranda yatmaya baslamadi mayis 28 milletin yarısına yattı normalde herkese yatacaktı ama olmadı diğerlerine 10 haziranda aldi
oguzmeteasya Bende 28 Nisan’da doğum yaptım 9 Mayıs’ta basvuru yaptım 144u aradığımda bana başvuru tarihini esas aldıklarını söyledi Mayıs’ta basvuru yapan kişilere yatmadı diye biliyorum.bu ay sonu yatar diye bekliyorum
eymen_oyku minnakveannesi inşallah bir kere alsak gerisi gelir diye düşünüyorum tabi 2.veya 3. Çocuğunuz olmalı her ay alabilmek için