Nursemablk Dolcegabbanne bizim balayı otelimiz Antalya/Side Crown Place . İtinayla tavsiye ederim hem otel çok temiz, hem denizi çok güzel. Yemekleri, odaları Herşeyinden çok memnundum. Geçen sene de oğlumuzla gittik mesela ve aşırı iyiydi 👌
Esoskirec Nursemablk merhaba dediğiniz otele ben de baktım fiyatı uygun ama puanı düşük yorumları da çok iyi değil siz gerçekten memnun kaldınız mı
Betulsark Dolcegabbanne maalesef şimdi başvursanız bile Ekim Kasım anca vize alırsınız oda büyük ihtimalle eşinize çıkmaz. Oyuzden yurt dışı düşünüyorsanız Mısır yada Karadağ ola bilir
momas Dolcegabbanne anladım temmuz ayı sezon olduğu için haliyle 40 bine bulmak biraz zor tabi hani öneri yapıyım dedim ama size uymaz maalesef. Bulsanız bile otelin hizmeti çok çok düşük olur.
alynozds Marmaris elegance hotel muhteşem bir yer ama tesettürlüyüm dediğiniz için bence ETS turdan muhafazakar seçeneğiyle hotel bakın
Yasirefeninannesi Dolcegabbanne cnm Zeyda kemer var instagramda bakabilirsin zeyda hotel lara var atlas beach var googleden yaz muhafazakar otel diye baya uyguna da var bu dediklerim 28 bin 36 bin 5 günlük
Nursemablk Esoskirec gerçekten çok memnundum daha geçen yaz gittik hatta ve üstelik 2.kez tercih ettiğimiz bir yer oldu. İki ayrı havuzu var biri normal yüzme için diğeri kaydıraklı. Havuzu denizi yemekleri odaları gayet temiz ve nezih bir otel. Bir de otelin diğer şubeleri de var isterseniz oralara da bi bakın derim ismini bulunca yazayım tekrar 🤗🤗
Nursemablk Esoskirec Side Crown Serenity var diğer şubesi ama oraya hiç gitmedim bir dahaki tercihim de mesela diğer şubelerine gitmek olacak değişiklik olsun diye 🤗
bersahefemm Good_mother biz de balayımızı orda yapmıştık bi hafta.çok güzeldi ama evet pahalıydı o zaman bile.şuan ne kadardır hiç bilmiyorum.biz 6 yıl önce gitmiştik siz hangi senede gitmiştiniz
Myneymis Dolcegabbanne ben bu konu başlığını açacaktım siz açmışsınız elbis hotel Balıkesir de ona bakınıyorum bende muhafazakar bakabilirsiniz izmire de yakın
kimbumadam Antalya için 1 Baia Salima 2 Ulusoy Kemer 3 Blue marlin deluxe 4 Palmeras Beğeni sırasıyla 🌸 Antalya otellerine bayılıyorum ama bize uzak kalıyor bebeyle 9,10 saat çile O yüzden biri de bana el atsın Didimde güzel otel bilen var mı ?
relaxanne Dolcegabbanne 30-40 bütçenize göre: Bodrum: Club Müskebi Anadolu Hotels Bodrum Antalya: Terrace Elit Armas Pemar Beach Assos: Club Kavala Beach Assos