maygirl annis3525 ömce fzyolojik serum kullanırdım şuan okyanus suyu kullanıyorum.Baby vac ile temizliyorum.Hatta kızım kndi kendine temizliyor artık.17.ayından bu hana kendisi temizler.Takar veririm eline burnuna tutar çeker.
alparslanmomms annis3525 serum fizyolojik ile açıyorum ya da dışardaysam Sterimar sprey sıkıyorum pratik oluyo .
AlparslanMom61_ annis3525 serum fizyolojik alıyorsun bide burun aspiratörü alıyorsun. Serumu bi kaç damla burnuna damlatıp aspiratörle çekiyorsun
alparslanmomms annis3525 büyük serum fizyolojik alıyoruz enjektörle çekip öyle uyguluyoruz . İlk zamanlar flakon şeklinde aldık ama pahalıya geliyo öyle. Acemiydik diye enjektörle yapmaktan çekinmiştim artık yapabiliyoruz diye büyük boy alıyoruz
alparslanmomms annis3525 büyük serum fizyolojik alıyoruz enjektörle çekip öyle uyguluyoruz . İlk zamanlar flakon şeklinde aldık ama pahalıya geliyo öyle. Acemiydik diye enjektörle yapmaktan çekinmiştim artık yapabiliyoruz diye büyük boy alıyoruz
gulcicekkync Ya benimde bebeğim 7 buçuk aylık son iki uç gündür burnundan hırıltılı ses geliyor görünürde bisey yok aspiratörle çektim bisey yok buhar tutayım dedim izin vermedi ne yapabilirim buna ben