minik136_ Anneler selamlar , elinde temiz kullanilmis , makul fiyatta yürüteci olan var mi satin almak istiyorum .
cerkezkizi59 minik136_ kaç aylık bebeğiniz gerçekten faydası oluyor mu acaba bu yurutecin bende arayış içine girdimde
oylesinebiri__ minik136_ asla yürütec almam demiştim dedesi hediye olarak aldı yaylı hem hoppala hem yürüteç harika bişey yaylı sistem olduğu için ayaklari yere tam basıyor bi çok tekerleği olduğu için devrilme riski yok ve çok geniş bi yapısı var diğer yürüteç lerden çok çok farklı
amazontuba minik136_ ben de 2.el baktım bulamadım en son n11 de baby2go marka bir yürüteç buldum müzikli filan 760lira onu aldım memnunum elim ayağım oldu resmen. (Asla yürüteç kullanmam diyenlerdenim🤭) ev işi yapmaya başladım rahatlıl, varmış resmen
Kubra2021 cerkezkizi59 bence bebekten bebeğe değişir faydası. Oğlum hiç yerinde duramıyor . Sürekli düşüyor her yeri mor, yürüteçe koyduğumda ancak zapt edebiliyorum.
minik136_ Benim kızda emeklemiyor daha 8bucuk aylk bi iş yapamıyorum çevrem hep diyor yürüteç al denemek istiyorum nasıl olur acaba normal yere bıraksam geriye doğru atıyor kendini
kaderaa4 minik136_ valla bence kesinlikle al yürüteç öcü değil ki bazen öyle bahsediyorlar benimki 6 aylık artık çok fazla hareket ediyor günde koyup 5 6 saat belletmiyorum tabi kide 20 dakika yarım saat faydası oluyor diğer türlü kucağımdan asla inmiyordu ve seviyorda hareket ettiği için yani
bir_49 Yürüteç kullandım 7 aydan 10 aya kadar 10.ayda bıraktım gerçekten elim kolum oldu yürüteç herhangi bir problem sıkıntı yaşamadık kız bebeğim bu arada şuan 13 aylık pata küte yürümeye de başladık 😍
oylesinebiri__ minik136_ rica ederim evet aktif şekilde 10 gündür kullanıyoruz bebeğim 9 aylık çok sevdi içinde geziyor hoşuna gidiyor oyalaniyor tam bi kurtarıcı oldu benim için
minik136_ @oylesinebiri__ bazıları emeklemeden koymayın dio eee emekleyen bebeği neden koyim yerde durur öyle kafam iyice karsti alsammi almasam mı
oylesinebiri__ minik136_ benim ki emeklemiyor hiç yüz üstü durmuyor ağlıyor memlekete geldik kp gitti aldı getirdi koyuyorum diğer yürüteçler e gibi değil alırsınız büyük rahatlık ama benim dediğimi alın parmak ucunda yürüme düşme riski felan olmaz böyle bişey olduğunu bilseydim ben alırdım benim baktıklarim hep e bebektendi alt taban kısımları çok dardı
FtsCvlk minik136_ 8 buçuk aylıkken düşmeden oturması gerekmiyor mu ki? Yanlış mı biliyorum? Yanlış anlamayın lütfen. Bana öyle demişti bizim doktorumuz. Ondan dolayı sordum.