MamaUygarVibes -Yenianne-- Bizim günümüz; yarım gün kreş sonrası içinde lego, meyve kesme, manyetik blok, hamur, kinetik kum yada boyama yaparak geçiyor genelde istediği şeyi kendi söylüyor ben ona göre hareket ediyorum. Bir de sticker kitaplarını çok seviyor son zamanlarda, eşleştirme oyunları oynuyoruz çocuk akademi yayınlarının, ara bul kitapları neobebek yayının yine favorilerimiz arasında bir de bol bol kitap okuyoruz. Her gün iki saatte parka indirmeye çalışıyorum.
-Yenianne-- MamaUygarVibes Biz her gün bir veya iki defa böyle etkinlikler yapıyoruz ekstra olarak pastel kuru boyama dışarı taşırmamaya dikkat ederek bul tak oyunları hamur kinetik kum ve bana kendisi hikaye kitabından ezberlediği yerleri okumayı çok seviyor
canmanayvesuyu MamaUygarVibes ayy çok güzel ben de legolar aldım çeşit çeşit bebeğim daha 10 aylık beraber oynayacağımız günleri bekliyorum 😍🌸
-Yenianne-- MamaUygarVibes evet o konuda şanslıyım çünkü sadece etkinlik yaparken duruyor yoksa çok hiperaktivite
MamaUygarVibes bizdejantikizlardik Bilgi Dolu İlk Kitaplarım Hayvanlar Ailesi Seti (5 Kitap) - Kevser Aya https://app.hb.biz/i6B6RmfWknyx Manyetik değil böyle bir set almıştım içinde vardı :)
MamaUygarVibes canmanayvesuyu bende küçük aylarından itibaren aldım hep oynayacağımız günleri hayal ederek çok iyi yapmışsınız insallah güzel günleriniz olur💖🥰