hilalturk Bebeğim diş çıkarıyor çok huysuz ateşi çıkıyor doktor normal dedi ama onu rahatlatacak ilaç vermedi colpol variyorum 6 saatte bir diş çıkmayı ne rahatlatır anneler
ayisit hilalturk camillia diş serumu kullandım 10 ay boyunca şu an azı dişleri çıkacak serum işe yaramıyor ben de diş jeli aldım mecburen birkaç gündür onu kullanıyorum.
happygirl8_ hilalturk tedagil mükemmel o tozu alıp kullanın.Bizimde diş sürecimiz çok kötü geçmişti o kurtarıcımız oldu
tyugsug beybitolat neler yaptınız bugün bi saat boyunca ağladı ellerini ağzına sokarak diş mi acaba tok uykusuda yoktu 5 aylığız ne zamana kadar devam ediyor diş yerleri çıktı dedi doktor
alparslanmomms Çeyrek çay bardağı kadar zeytinyağının içine karanfil ekleyin buzdolabında bir gece bekletip ertesi sabah diş etlerine sürün henüz denemedim ama işe yaradığını söylüyorlar
alparslanmomms alparslanmomms sürekli devam ettirmek istiyorsanız karışımdan yeniden hazırlamanız lazım
beybitolat tyugsug şuan 1 yaşında. 5 ay 24 günlükken ilk dişi çıktı şuan 8 dişi var ama hala her dişi çıktığında perişan oluyoruz. Tetagilde hiç bir işe yaramadı bizde. Zeytinyağı karanfil yapıp sürdüm hep o zamanlar o baya bir rahatlatıyordu