dunyamveben Bu post çok açılmış ama çok cevap gelmemiş Benimde şuan fikire ihtiyacım var Hediye olarak alıcam ama ne alayım bilmiyorum Singer iyi deniliyor ama hangi modeli kafam karıştı pantolon diyeyim basma dikimi için kullanılacak genellikle
minnakkofte dunyamveben bütçeye ve istediğiniz özelliklere bağlı bu.nakış yapsın istiyor musunuz mesela?hız ayarı olsun mu?ayak harici tuşla çalıştırma olsun mu? özelliklerinr göre değişir
sadecesenmelek dunyamveben ben singer promise kullanıyorum 10 senedir benimle maşallah her işimi görüyor çok memnunum
zehrababy dunyamveben singer m1605 kullanıyorum beş senedir her şey dikiyorum. Nakış çeyiz işi falan yapılmayacaksa çok özelliğe gerek yok. Korona zamanı a101den almıştık evde kendi işimizi görelim diye şimdi dikmediğim şey kalmadı
dunyamveben minnakkofte ayar olarak hiç bilmiyorum bütçe olarak da orta olsun yani bakıyorum internetten hepsi aynı gibi geliyor işimizi görsün yeter
minnakkofte dunyamveben yani o zaman herhangi birini alabilirsiniz bir kriter yoksa hepsi işinizi görür