ezguscom Kaynanam ve ablası serçe kadar, çöp kadar diyip duruyor. İnanılmaz sinirim bozuluyor, çok mu zayıf oğlum, denkleri yazabilir mi? 😮💨 2465 gr doğdu bu arada 🫶🏻
ezguscom uykusuzanne__ bende yiyip yiyip almayan biriyim bana çekti herhalde yemekte güzel yer ama almıyor çocuk napim 😂
uykusuzanne__ ezguscom ay keşke ben öyle olsaydım ya yesem yesem kilo almasam öyle insanlara çok özeniyorum ben😂💅💃🏽
ezguscom Yusufumm06 ayyy cidden miiii kalkar kalkmaz ayaklanıp yatana kadar koşturan bir çocuk dşye hayal ettim 🤣
tugcee27 Yusufumm06 doktora götürdünüz mu ne diyor sadece merakı.dan soruyorum benimde kızım 23 aylik 10.5 kilo diye kafama takıyorum oyuzden😢
Yusufumm06 ezguscom valla bak hiç yerinde durmaz ayrıca çok yemek seçiyor fazla bişey yemiyor iştah açıcı şurup aldık doktor mama fln yazdı ama yok çocuk almıyor
ezguscom uykusuzanne__ valla ayıptır söylemesi yemekten bi kaç saat sonra zurna yiyorum, kilom 51 de kaldı 🥲😂
Usnac1995 ezguscom 32 aylık 14.5 da takılı kaldı bayadır. Bana da her gören çok zayıf diyor valla bıktım. Boyu var ama 100 cm şuan. O yüzden de baya cılız duruyo
sleepnessnami ezguscom 28 aylık kızım 12,30 neresi zayıf Allah aşkına o söyleyenlere bakmayın 2450 doğdu 41 cmydi. Şu an 88-89 arası boyu hiç zayıf durmuyor. Kilo çok mu önemli. Zayıf kiloda doğan bir bebeğimiz var belki bu yaşadığı süreçte geçirmiş olduğu hastalıkları oldu seçici bir bebek belki her şeyi yemiyor. Yani kimseye aldırmayın sağlığı yerinde ise gelişimi persentilde normalse canınızı sıkmayın.
ezguscom uykusuzanne__ keşke bende biraz alabilsem hamileyken 62 ile doğurdum 10 güne eski kiloma döndüm. Çocuk reyonundan giyiniyorum, orası güzel bi avantajlı oluyor 😂
ElisaMom_ ezguscom zayıf mi,kizim şuan 3 yaşında 15 kilo,kilosu gayet iyi endişelenmeyin,boyu uzun bı bebekse ondan zayıf görünebilir
Canogul_ ezguscom 3 yaş 1 ay oğlum 13 kilo ben ne yapayım 😫 yemek yemeyi sevmiyor zorla işte yedirmeye çalışıyorum kan tahlilleri falan yapılmıştı değerleri gayet güzel dedi doktor sağlıklı a