erenm 6.5 aylık olduk uyutuyorum sürekli dönüyor geceleri özellikle sonra uyanıp ağlamaya başlıyor çeviriyorum yine dönüyor bu ne zaman geçiyor acaba gece kaç defa uyandım bilmiyorum
hasrettecas nazligiz erenm 5 aylık öyleyiz bizde gece asla uyanmayan ses etmeyen bebek dönmek isteyip dönemeyince uykuda ağlıyor ben çözümü yerini yastıkla daraltıp yan yatırmakta buldum yan yatıyor artık sıkıntı olmuyor
opakailesi erenm Bizde de durumlar aynı hatta büyüdükçe artıyor 😂 6aydıe sebep arıyorum 1buçuk yaşında ama şöyle bişey var ne zman şiddetlense bu dönme meselesi iki üç gün snra bi dişi patlamış oluyo sebebi diş olabilir 😂
bbbllkllll erenm Benım kızımda öyleydi şuan 1 yaşında hala dönerek uyuyor yüzüstü uyumasını çok seviyor hiç sırt üstü yatmaz
janemaryam Benim 4.5 aylık çiçek de benzer şeylere yeltenme eğiliminde 🌸 şurada bekleyeyim de annelerden fikir atayım beyne
nazligiz 7 buçuk aylık 7. Aya girdiğimizden beri böyle dönüp duruyor sonra ya kolu altında kalıyor uyku sersemi ya da beşikte tam dönemiyor sonra ağlayıp uyanıyor bekleyeyim burda 😂
cudana Ben hiç ellemedim bence yastık vs ile müdahale etmeyin. İki gecede alıştı her türlü dönmeye. Müdahale etseydim öğrenemezdi hızlıca.