goktugbgln Bebeğim 4 ay 3 günlük. Doktorumuz bu ayın ortalarına doğru tadım olarak ek gıdaya başlayalım dedi. Açıkçası bana erken gibi geldi. Sizler ne zaman başladınız? İlk hangi yiyeceği verdiniz? 🌸
etuerk goktugbgln 5.5 aylıktı havuç patates bal kabak tatlı patates brokoli avokado yeşil kabak yoğurt irmik yumurta diye devam etmiştim
Madamehappyyyyy goktugbgln 4 buçuk aylıktı,doktor onayı ile başlamıştım. 3 gün kuralı ile Havuç+ patates+bal kabağı olarak ilerledik.. bebeğiniz kafasını tutabiliyor ve oturabiliyorsa destekli kilosu da iyiyse başlaya bilirsiniz diyor doktorlar genelde.
haticezdmr anayimbennx etuerk acaba böyle tadımlar bittikten sonra bi sıkıntı olmadığını anladığımızda normal öğünlere ne zaman geçiyoruz günde kaç defa ne kadar veriyoruz gıda bebeğe mesela?
goktugbgln Madamehappyyyyy şu an kafasını tam anlamıyla dik tutamıyor bence henüz. öne doğru yanlara doğru eğiyor belli bir süreden sonra
aysgll1 goktugbgln bir hafta önce tam 6 aylıkken havuç ile başladık 3 gün kuralı ile. Patates tattı şimdi de kabak tadıyoruz
Hemdem__ goktugbgln 5.5 aylıktı tadımlara başladım.İlk yoğurt,havuç,patates,kabak şeklinde gittim sonrasında meyve
sancarmom goktugbgln 5.5 aylıktı kendi kendime başladım ama 3 gün kuralı yapmadım havuc kabak yogurt bu sekılde bazen karıştırdım bazen direk verdim sonra kendi kendime öğünler verdim red ettiği zaman zorlamadım
bendenbirtanedahayok goktugbgln 7 ayda başladık alerjik bebekti kabakla başladık süt ürünleri ve yumurta yasak olunca ben sadece sebze ve meyve verebilmiştim oda sınırlı
rumeysamine 4.5 aylıkken başlatmıştı doktor sadece mama ile besleniyordu sebze püreleri yoğurt vs ile başlamıştım
Usnac4559 goktugbgln ben tam altı aylık olduğunda yani 5 ay 30 günü doldurup 6 aylık olduğunda ek gıdaya başlamıştım ilk yoğurt verdim başlamadan öncede çocuk doktoruna kontrol ettirdim Mama desteği alan bebeklere daha erken başlatıyorlarmış diye biliyorum
hazale966 goktugbgln 6 aylıkken , sebze ile başladık, kabak havuc patates. Sonra bunlardan olusan sebze corbasıyla
babyyboy25 goktugbgln bana da 4 aylıkken başla dedi ben başlamadım 5 ay 1 haftalıkken falan başladım yoğurtla havuç kabak patates brokoli avokado devam edeceğim ilk önce yoğurtla başladım çünkü sevmediği birşey olursa yoğurtla karıştırıp verecegim