milletsanakanalizemiolacak aslankuzusu yaa bende araştırıyorum ama bulamadım bir türlü ya bize uzaklar yada gereksiz pahalılar bekleyeyim burda
alexab aslankuzusu bungalov deyince benim midem bulanıyor ya, çok fazla insanlar gidiyor sanki gereksiz işler için
Betulsark milletsanakanalizemiolacak bungalovla’dan baka bilirsiniz her bütçeye göre var orası bi acenta ellerinde bir sürü farklı farklı bungalov var bizde star hill tuttuk oda bi tanidigimizin
Betulsark Bungalovla acentadan vaka bilirsin evine göre fiyatları var geceliği 11bine’de var 40binede. Geçen sene görümcem ordan kiraladı. Bizde star hill Sapanca kiraladık bu sene için
Betulsark milletsanakanalizemiolacak güvenilir bi şirket biz bu kaç defa gittik evlerine geçen senede gorumcemler gitti siteden zaten baka bilirsiniz. Sapanca’da baya bilindik bir şirket iyi para kazanıyorlar ihtiyaç duyacakları şeyler değil
Eda6714 aslankuzusu Airbnb uygulamasından bakabilirsiniz telefonunuza indirip ordan uygun fiyatlılara bakabilirsiniz güvenli bir uygulama
papatya__ aslankuzusu bnde ankarada yaşıyorum buraya 45 dkkalik bı yerde var özel havuzlu tek gece 7 bin giriş 13.30 çıkış 11.30 bir gün bile değil bari çıkışı geç olsaydı kahvaltı dahil ama hangi ara verecekler sabahın 7 sinde mi gitmeyi çok istiyorum yine de